Yandex Metrica

Gerekçe olarak 'terör tehdidi' gösterildi! Beyoğlu'ndaki Pierre Loti Fransız Lisesi kapatıldı

Gerekçe olarak 'terör tehdidi' gösterildi! Beyoğlu'ndaki Pierre Loti Fransız Lisesi kapatıldı

Almanya, İngiltere ve Hollanda başkonsolosluklarının ardından İstanbul'daki Pierre Loti Fransız Lisesi'nin Beyoğlu yerleşkesi, terör tehdidi gerekçe gösterilerek geçici olarak kapatıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:23

İstanbul'daki Pierre Loti Fransız Lisesi güvenlik gerekçesiyle geçiçi olarak kapatıldığı belirtildi. Pierre Loti Fransız Lisesi tarafından okul velilerine bir mesaj gönderildi.

Oğlunun telefonundan 'hastayım' mesajı attı! Boşanma aşamasındaki eşini canice katletti! Oğlunun telefonundan 'hastayım' mesajı attı! Boşanma aşamasındaki eşini canice katletti! Haberi Görüntüle

TERÖR TEHDİDİNE KARŞI KAPATILDI

Bilgilendirme mesajında, terör tehdidine karşı Beyoğlu yerleşkesinin 2 Şubat Perşembe ve 3 Şubat Cuma günleri kapalı olacağı ifade edildi. 

Mesajda şu ifadelere yer verildi; "Mevcut güvenlik bağlamında ve diplomatik merciler ile bağlantılı olarak, Beyoğlu yerleşkesi 2 Şubat Perşembe ve 3 Şubat Cuma günleri kapalı olacaktır. Kontrolümüz dışındaki bu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz. Mümkün olan en kısa sürede normale dönmeyi öngörmek için cuma günü durumun gelişimi hakkında sizi bilgilendireceğiz"

Teleferik faciasında yeni detaylar: Değişmesi gereken 156 parçadan sadece 19'u değiştirildi Teleferik faciasında yeni detaylar: Değişmesi gereken 156 parçadan sadece 19'u... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi (Stram Kurs) lideri Rasmus Paludan bir caminin karşısında Kur'an-ı Kerim yakmasının ardından başlayan yüksek tansiyon nedeniyle birçok ülke, Türkiye’deki vatandaşlarını terör saldırısına karşı uyarıda bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading