Yandex Metrica

Gelen vuruyor giden vuruyor! CHP yandaşlarından Muharrem İnce'ye salvolar: Bir cacık olmaz

CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı, cumhurbaşkanı adaylığı konusunda Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermemesi nedeniyle Muharrem İnce için açtı ağzını yumdu gözünü. "Bu Muharrem'den bir cacık olmaz" diyen Ataklı, "Bir gün söylediğini ertesi gün yalanlayan, hırs dolu, nereden ne kaynak aldığını bilemediğimiz bir adam." dedi. Yandaş gazeteci Can Ataklı'nın dışında geride kalan gün de İsmail Saymaz, Fatih Portakal ve Nevşin Mengü gibi CHP’ye yakınlığıyla bilinen sözde demokratik gazeteciler de Muharrem İnce'ye sert sözlerle yüklendi.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için 14 Mayıs'ta kararını verecek. Seçimler yaklaşırken siyaset arenasında heyecan da artıyor. Altılı Masa'nın aylarca süren toplantı ve krizlerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu seçti. 

İstanbul su kesinti listesi- 24 Nisan Çarşamba Kağıthane, Eyüpsultan'da sular mı kesik? İstanbul su kesinti listesi- 24 Nisan Çarşamba Kağıthane, Eyüpsultan'da sular... Haberi Görüntüle

8 CUMHURBAŞKANI YARDIMCISIYLA BU İŞ NASIL YÜRÜYECEK? 

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, 14 Mayıs'taki seçimlerde adaylığının kesin olduğunu ifade etti. Muharrem  İnce, "Sokaklardayım, sokağın nabzını tutuyorum. Evet, 'CHP'ye katıl' diyen var. Ama bir katıl diyen varsa, 'Sakın ha' diyen üç var. Sokakta en çok, "Yedi/sekiz cumhurbaşkanı yardımcısıyla nasıl yürüyecek bu iş?' cümlesini işitiyorum." dedi. 

2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman hangi gün? Öğretmen atama sayısı kabine toplantısında açıklanacak mı? 2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman hangi gün? Öğretmen atama... Haberi Görüntüle

CAN ATAKLI: "BU MUHARREM'DEN BİR CACIK OLMAZ"

CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce için açtı ağzını yumdu gözünü. 

Can Ataklı, "Bu Muharrem'den bir cacık olmaz kardeşim. Bir gün söylediğini ertesi gün yalanlayan, hırs dolu, nereden ne kaynak aldığını bilemediğimiz bir adam." dedi. 

Sıcaklık hissedilir derecede düşecek! Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok ile uyarı: Çok sert yağacak! Sıcaklık hissedilir derecede düşecek! Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok ile uyarı:... Haberi Görüntüle

SAYMAZ, PORTAKAL, MENGÜ'DE YÜKLENMİŞTİ

Can Ataklı'nın dışında geride kalan gün de İsmail Saymaz, Fatih Portakal ve Nevşin Mengü gibi gibi CHP'ye yakınlığıyla bilinen sözde demokratik gazeteciler de İnce'ye yüklenmişti. 

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan son yolculuğuna uğurlandı Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan son yolculuğuna uğurlandı Haberi Görüntüle

FATİH PORTAKAL: "HİÇ GÜVEN VEREN BİRİ DEĞİL"

CHP'ye yakınlığıyla bilinen sözde tarafsız bir başka gazeteci Fatih Portakal da Muharrem İnce hakkında, "imdi böyleyse iktidara gelse ne olacak? Böyle siyasetçi olmamalı. Hiç güven veren biri değil Muharrem İnce. Böyle bir siyasetçinin olmaması gerekiyor. İnce gibi bir insanın bizi yönettiğini düşünün. Şimdi muhalefetteyken böyle! Acaba iktidara gelse ne olacak? İktidara geldiğinde demokrat bir yönetici olabilecek mi?" açıklamasında bulundu. 

Twitter'da Portakal'ın konuyla ilgili açıklamalarına ilişkin bir haberi alıntılayan Saymaz ise şu ifadeleri kullanmıştı.



"Muharrem İnce bana da küstü. Fakat neden küstü, hangi aşamada küstü, onu anlayamadım. Arıyorum, açmıyor. Bir siyasetçinin, hele hele Cumhurbaşkanı adayının gazeteciye küsmesi çok tuhaf.">.

CHP yandaşı bir diğer gazeteci Nevşin Mengü de İnce'nin kendisini aradığını belirterek, "Sinirlendi. Biraz da ağır konuştu" demişti.

Mengü, yaşananlara ilişkin şöyle konuşmuştu; 

"Muharrem İnce Cumartesi sabahı saat 10.30 gibi aradı; 'Sen, elinde veri yok, neye göre konuşuyorsun' dedi. Ben de; 'Var elimde, elimizde veri' dedim. İnce; 'Yok ya, nereden olacak senin elinde veri!' dedi çıkıştı. Sonra, bana hem AK Partililer, hem de CHP'liler oy veriyor dedi. Sinirlendi. Muharrem Bey, biraz da ağır konuştu. Tamam Muharrem Bey dedim telefonu kapattım. Allah'ım, Ya Rabbim. iyice şeyin de şeyi çıktı. Siyasetçiler artık böyle arıyor, Sana ne falan böyle. Kafa tutuyor böyle. Elimde veri var diyorum, yok ya diyor. Acayip hal yani."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading