Yandex Metrica

Gelecek Partisi'nde istifa depremi! Topluca AK Parti'ye katıldılar: Açıklamayı İstanbul İl Başkanı yaptı

Gelecek Partisi'nde istifa depremi! Topluca AK Parti'ye katıldılar: Açıklamayı İstanbul İl Başkanı yaptı

Türkiye 14 Mayıs'ta sandık başına gidiyor. Altılı Masa'da aday ilanı sonrası istifaların ardı arkası kesilmezken masanın küçük ortağı Gelecek Partisi'nden de toplu istifa geldi. Gelecek Partisi'nden istifa eden İstanbul Avcılar ilçe yönetimi AK Parti'ye katıldı.

Gündem

21.03.2024, 12:41

Türkiye 14 Mayıs'ta sandık başına gidiyor. Altılı Masa'da adaylık ilanı sonrası istifa depremi yaşanıyor. Birçok partiden il ilçe yönetimleri istifalarını verirken masanın küçük ortağı Gelecek Partisi'nin Avcılar İlçe Yönetimi AK Parti'ye katıldı.

Ankara felaketi yaşadı! Sağanak yağışlar nedeniyle kaza yapan bir araç ortadan ikiye bölündü! Ankara felaketi yaşadı! Sağanak yağışlar nedeniyle kaza yapan bir araç... Haberi Görüntüle

AVCILAR İLÇE YÖNETİMİ AK PARTİ'YE GEÇTİ

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kabaktepe, "Türkiye'nin ortak paydası olan Cumhur İttifakı'nın ortaya koyduğu ülke vatan millet anlamındaki zeminin en güzel taçlandırmalarından birini yaşadık. Avcılar'da bugün bir kıvılcım yaktık diyoruz. Bunun devamı da gelecektir ben ona inanıyorum. Hem İstanbul'umuzda hem diğer illerimizde bu ve benzeri katılımlar daha da fazla artarak devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1


Loading