Yandex Metrica

Gelecek Partisi'ni sarsan istifa: 28 Şubat zihniyetinin mimarlarıyla yola gitmeyeceğim

Gelecek Partisi'ni sarsan istifa: 28 Şubat zihniyetinin mimarlarıyla yola gitmeyeceğim

Gelecek Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Ahmet Demir, '28 Şubat zihniyetinin mimarlarıyla yola gitmeyeceğim' diyerek partisinden istifa etti.

Gündem

23.01.2024, 20:34

Millet İttifakı peş peşe istifalarla sarsılmaya devam ediyor. Altılı Masa'nın ortaklarından Gelecek Partisi'nin Bağcılar İlçe Başkanı Ahmet Demir, '28 Şubat zihiyetinin mimarlarıyla yola gitmeyeceğim.' diyerek istifa etti. 

A, A1, A2, M, B, B1 ehliyet alacaklar dikkat: Artık tedavi olmadan ehliyet alınmayacak A, A1, A2, M, B, B1 ehliyet alacaklar dikkat: Artık... Haberi Görüntüle

'28 ŞUBAT ZİHNİYETİNİN MİMARLARIYLA YOL GİTMEYECEĞİM'

Gelecek Partisi'nin kuruluşundan bu yana Bağcılar İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Ahmet Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partiden istifa ettiğini duyurdu. Demir açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Gelecek Partisi'nin kuruluşundan bugüne dek Bağcılar Kurucu İlçe Başkanlığını yaparak bugüne kadar aynı görevi sürdürdüm. 32 yıllık siyasi hayatımı bir heves, bir nefis, bir sinsi tuzağa heba etmeyeceğimi, zor zamanda ülkemizin geleceğini ne birilerinin siyasi hırslarına ne de birilerinin koltuk rüyasına bırakmayacağımı, 28 Şubat artıklarını eleştirirken, geçmişi karanlık 28 Şubat zihniyetinin mimarlarıyla yola gitmeyeceğimi, geçmişte bu ülkenin duvarında tuğla olmaya çalışırken, geleceğinde bu duvarı yıkmayacağımı, bugün yapılan siyasi ittifakın bir parçası olmayacağımı paylaşmak istedim.

Çanakkale Gelibolu'da petrol mü bulundu 2024? Çanakkale'de kaç metreküp petrol bulundu? Çanakkale Gelibolu'da petrol mü bulundu 2024? Çanakkale'de kaç metreküp petrol... Haberi Görüntüle

Onlar teleferik kazasının kahramanları! 500 personel nefes kesen kurtarma operasyonuna imza attı! Onlar teleferik kazasının kahramanları! 500 personel nefes kesen kurtarma operasyonuna... Haberi Görüntüle

'DÜNYA GÖRÜŞÜME TERS BİR YERDE OLMAYACAĞIM'

Hayatım boyunca olmam gereken yerde durdum. Bugünden sonra da dünya görüşüme ters bir yerde olamayacağımdan, son siyasi gelişmelerden sonra gördüğüm zaruri lüzum üzerine Kurucu İlçe Başkanlığı görevimden ve Gelecek Partisi üyeliğimden istifa ediyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading