Yandex Metrica

Gelecek Partili isimden akılalmaz yöntemle 3 milyonluk vurgun!

Gelecek Partili isimden akılalmaz yöntemle 3 milyonluk vurgun!

Gelecek Partisi'nde İzmir Konak İlçe Başkanı olarak görev alan Önder Oktay'ın, Çeşme'de bir otele ortak yapacağı vaadiyle Tülin G., isimli bir kadını dolandırdığı ortaya çıktı.

Gündem

15.02.2024, 01:15

Özel bir şirkette yönetici olarak çalışan Tülin G, hayatının şokunu bir dolandırıcılık olayıyla yaşadı. Kendisini Eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay'ın oğlu olarak tanıtan öz yeğeni Önder Oktay’ın İzmir Çeşme'de sözde otel ortaklığı tuzağına aldanan mağdur kadın, dolandırıldığını anlayınca soluğu savcılıkta aldı. 

Ruhi Çenet YouTube kanalı çalındı mı? Kanalı geri alabildi mi? Ruhi Çenet kimdir, aslen nereli? Ruhi Çenet YouTube kanalı çalındı mı? Kanalı geri alabildi mi?... Haberi Görüntüle

ORTAKLIK İÇİN 3 MİLYON LİRA VERDİ

Sabah gazetesinin haberine göre; 55 yaşındaki Tülin G, yaklaşık 2 yıl önce arkadaşları aracılığıyla eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay'ın yeğeni olan Önder Oktay ve eşi Ebru Oktay ile tanıştı. Önder Oktay, eski Adalet Bakanının oğlu olduğunu ancak nüfusunun küçükken amcasının üzerine geçirildiğini söyledi. Aynı zamanda Gelecek Parti'sinin İzmir Konak İlçe Başkanı olan Önder Oktay, kısa bir süre önce tanıştığı Tülin G'nin Kartal'daki evine giderek bir teklifte bulundu. İmarlı arsa kiralayıp otel yapıp işlettiğini ve bunun için devletten destek aldığını anlatan Önder Oktay, Tülin G'den ortak olmasına istedi. Ortaklık teklifine sıcak bakan Tülin G, yaklaşık 3 milyon lirasını Önder Oktay'a verdi.

İhaleye fesat karıştırmaktan soruşturma açılmıştı! Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava da yeni gelişme! İhaleye fesat karıştırmaktan soruşturma açılmıştı! Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava da... Haberi Görüntüle

''DOLANDIRKLARI TEK KİŞİ BEN DEĞİLMİŞİM''

İzmir Çeşme'de bir otele ortak olacağını düşünen Tülin G, bir gelişme olmayınca şüphelenmeye başladı. Tülin G., Önder Oktay'ı arayıp gelişmeleri sorunca tehditlere maruz kaldı ve soluğu savcılıkta aldı. Tülin G'nin suç duyurusunda ardından Başsavcılık soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında ifade veren Tülin G., Önder Oktay'ın turizm amaçlı arsa kiralama işinden bahsederek ortak olmayı teklif ettiğini belirterek "Kuşadası'nda devam eden bir projesi olduğunu ve Çeşme'deki otele ortak olabileceğimi, yatırım yapmayı düşünmediğimi belirttiğimdeyse istediğim zaman vazgeçebileceğimi söyledi. Ayrıca bana ağlayarak eski adalet bakanı Seyfi Oktay'ın oğlu olduğunu ancak küçükken nüfusunun amcasının üzerine geçirildiğini söyledi. Bu şekilde dolandırdıkları tek kişi de ben değilmişim. Dolandırdıkları kişilerden aldıkları paraları kendi adlarına kurdukları şirketlere aktarıyorlar" dedi.

Survivor yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Survivor birleşme partisi ne zaman 2024? Survivor yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Survivor birleşme... Haberi Görüntüle

İDDİALARI KABUL ETMEDİ

Savcılıkta ifade veren Oktay Önder, "Sanatçı Ayzer Büyüker'e albüm yapımı ve klip çekimleri esnasında Tülin ile tanıştık. Onun verdiği para kadar da ben verdim. Biz proje ortaklığı yaptık. Arsa için Hikmet diye bir arkadaşımla bakanlıklara gidip görüşmeler yaptık" şeklinde konuştu.

Sözleşmeleri fes edilecek: AYM'den 'uzman çavuş' kararı! Sözleşmeleri fes edilecek: AYM'den 'uzman çavuş' kararı! Haberi Görüntüle

YENİDEN DAVA AÇILMASINA KARAR VERİLDİ

Savcılık yürüttüğü soruşturmanın ardından takipsizlik kararı verdi. İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği ise savcılığın bu kararını kaldırarak dosyayı yeniden değerlendirdi. Hakimlik, şüpheli Önder Oktay'ın müşteki Tülin G.'yi bakanlar, bakan yardımcılarının adını kullanarak ikna edip parasını almak koşuluyla dolandırdığının altını çizerek dava açılmasına karar verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading