Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gelecek Parti'li Selim Temurci'den skandal sözler: Cumhur İttifakı kazanırsa bu kadar özgür olamazsınız

Gelecek Parti'li Selim Temurci'den skandal sözler: Cumhur İttifakı kazanırsa bu kadar özgür olamazsınız

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk TV'de skandal açıklamalara imza attı. Selim Temurci, ''Siz Türkiye'de Cumhur İttifakı'nın kazandığı bir seçimden sonra bu stüdyolarda bu kadar özgür olabileceğinizi düşünebiliyor musunuz. Siz iktidarı şu an eleştirdiğiniz gibi eleştirebileceğinizi düşünüyor musunuz.'' şeklinde konuştu.

Gündem

10.02.2024, 10:01

2023 yılının Haziran ayında yapılması beklenen seçimler öncesi Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan olarak açıklandı ancak Millet İttifakı'nın adayı henüz belli değil. Kulislerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adı dillendirilse de altılı masadan net bir isim çıkmadı. Altılı masada bu belirsizlik devam ederken Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci'den canlı yayında ilginç açıklamalar geldi.

Gündüz Sait Güngen kimdir? Gündüz Sait Güngen aslen nereli, kaç... Haberi Görüntüle

''CUMHUR İTTİFAKI KAZANIRSA BU KADAR ÖZGÜR OLAMAZSINIZ''

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk TV'de skandal açıklamalara imza attı. İktidarda 'Cumhur İttifakı'nın olduğunu unutan Selim Temurci, ''Siz Türkiye'de Cumhur İttifakı'nın kazandığı bir seçimden sonra bu stüdyolarda bu kadar özgür olabileceğinizi düşünebiliyor musunuz. Siz iktidarı şu an eleştirdiğiniz gibi eleştirebileceğinizi düşünüyor musunuz.'' şeklinde konuştu.

TRABZON BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİMLER 2024? İşte Trabzon'da partilerin aday... Haberi Görüntüle

''BU ÜLKENİN BÜTÜN KAYNAKLARINI EMDİ''

''Bu ülkede çok küçük bir azınlık son 4 yıl içerisinde bu ülkenin bütün kaynaklarını emdi ve bu ülkeyi fakirleştirdi.'' diyen Selim Temurci, '' Bir şeyi yenmek için önce birlikte hareket edecek ruha sahip olmamız lazım. Her zaman söylüyorum Kuvâ-yi Milliye ruhu neyse altılı masa ruhu da odur.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading