Yandex Metrica

Gece yarısı korkutan kaza! Denizli'de yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var

Gece yarısı korkutan kaza! Denizli'de yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Antalya-Muğla karayolu üzerinde seyir halinde olan bir yolcu otobüsü devrildi. Devrilen otobüsteki yolcuların çoğu yaralandı. Otobüs sürücüsü A.E. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Gündem

23.01.2024, 19:43

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde devrilen yolcu otobüsündeki 28 yolcu yaralandı. Otobüs içerisinde sıkışan yolcuları kurtarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin kurtardığı yolcular, hastaneye kaldırıldı.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Antalya-Muğla karayolunda yolcu otobüsü devrildi. Vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Otobüste sıkışan yolcular itfaiyenin yardımıyla kurtarılırken, 28 yaralı hastaneye sevk edildi. 

Antalya'dan İstanbul seferini yapmak üzere 34 yolcusuyla yola çıkan A.E. yönetimindeki 35 PK 643 plakalı yolcu otobüsü, Denizli Antalya kara yolu Cankurtaran mevkisinde yağışın ardından kayganlaşan yolda refüje devrildi.

ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli oldu 2024? ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı,... Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA YARALI HASTANE SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Yan yatan otobüsteki yolcular, itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmayla tahliye edildi.

Kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından 28 yaralı kentteki hastanelere kaldırıldı.

Kazadan yara almadan kurtulan diğer yolcular ise bölgeye gelen başka bir otobüsle kent merkezine gönderildi.

Ticaret Bakanlığı Michael Jordan imzalı ayakkabı fiyatı ne kadar? Michael Jordan imzalı ayakkabı nereden, nasıl alınır? Ticaret Bakanlığı Michael Jordan imzalı ayakkabı fiyatı ne kadar? Michael... Haberi Görüntüle

OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Kazadan yara almadan kurtulan diğer yolcular ise bölgeye gelen başka bir otobüsle kent merkezine gönderildi. Otobüs sürücüsü A.E. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading