Yandex Metrica
SON DAKİKA
Geççek tabii! Arsaya imar izni geççek: Tarkan 5 dönüme beton yapmak için İBB'ye 8 kez gitti, 9. kez gitçek...

Geççek tabii! Arsaya imar izni geççek: Tarkan 5 dönüme beton yapmak için İBB'ye 8 kez gitti, 9. kez gitçek...

Siyasi literatüre 'sanatçı trol' kavramını sokan isimlerden Tarkan, Bayrampaşa'daki 5 dönümlük arsasına imar izni verilmeyince CHP'nin hiçbir projesini boş geçmez oldu. Tarkan son olarak 'Geççek' adlı bir kliple İmamoğlu'na seçim şarkısı hediye etti.

Gündem

18.03.2024, 12:18

İstanbul Bayrampaşa'da cadde kenarındaki 5 dönümlük arsasını bir türlü imara açtıramayan popstar Tarkan, artık tüm gelecek planlarını Cumhur İttifakı'nın seçimi kaybetme ihtimali üzerine kuruyor. CHP trollüğünde seviye atlayan ve Türk siyasi literatürüne 'sanatçı trol' kavramını sokan isimlerden Tarkan, yılın büyük bölümünü ABD'de geçirmesine karşın Türkiye'ye sadece pahalı konserler ve politik operasyonlar sırasında uğruyor. 

Sipariş üzerine yapıldığı belli olan 'Geççek' isimli klibiyle yine bir anda ortaya çıkan Tarkan, muhalefete etkili bir seçim şarkısı hediye etmiş oldu. Cumhur İttifakı'na ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a açıktan tavır alarak toplumun en az yüzde 50'sini umursamadığı görülen Tarkan, son şarkısında şu ifadeleri kullandı:

Geççek geççek elbet bu da geççek
Gör bak umudun gününü gün etçek
Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman
O çiçekten günler çok yakın inan

Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek
Her şeyin sonu var, bu çile de bitçek
Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman
O çiçekten günler çok yakın inan...

Murat Kurum Beylikdüzü'nde konuştu: Esnaf gülecek İstanbul gülecek! Haberi Görüntüle

EKREM İMAMOĞLU'NU DESTEKLİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu desteklediği bilinen Tarkan'ı, Erdoğan'a karşı 'Geççek' şarkısını yazmaya iten unsurun Bayrampaşa'daki arsası olduğu sanılıyor. Tarkan Bayrampaşa'da cadde kenarında 2007'de 5 bin 283 metrekarelik arsa satın almış, bu arsaya imar izni verilmesi için AK Parti döneminde 5, CHP'li İmamoğlu döneminde ise 3 kez başvuruda bulunmuştu. 

Murat Kurum Beylikdüzü'nde konuştu: Esnaf gülecek İstanbul gülecek! Haberi Görüntüle

İŞTE BAYRAMPAŞA'DAKİ O ARSA

İmar teklifinin İBB Meclisi'nde her defasında AK Parti grubunca reddedilmiş olması Tarkan'ı çılgına çevirmiş görünüyor. Geçtiğimiz yıllarda sözkonusu arsaya benzinlik yapmak için belediyeye başvuran, bu isteği gerçekleşmeyince arsaya otel kurma talebi ileten Tarkan, Bayrampaşa Cevatpaşa Mahallesi halkının 'yeşil alan' olarak kalmasını istediği arsayı betona çevirmek için CHP'ye trollük yapmaktan çekinmiyor. Tarkan bu mevzu sosyal medyada ne vakit dile getirilse 'her vatandaş gibi hukuki haklarını kullandığını' ileri sürüyor. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading