Yandex Metrica

Gaziler ve Şehit yakınları ayağa kalktı: Türkkan'ı Meclisimizde istemiyoruz!

Gaziler ve Şehit yakınları ayağa kalktı: Türkkan'ı Meclisimizde istemiyoruz!

Bingöl'de yanında gelen ve İYİ Parti'nin HDP'ye karşı tutumunu eleştiren şehit yakınına küfür eden Lütfü Türkkan'a tepkiler büyüyor. Son olarak gaziler ve şehit yakınları da duruma isyan etti ve Türkkan'ı TBMM'de görmek istemediklerini belirtti.

Gündem

16.02.2024, 09:07

Bingöl'de boğazsına sarıldığı bir şehit yakınına küfür eden İYİ PArti'li Lütfü Türkkan'a yurdun dört tarafından tepkiler gelmeye devam ediyor. Uşak'ta gaziler ve şehit aileleri, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ı kınadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FIBA Kadınlar Avrupa Ligi şampiyonu Fenerbahçe'ye tebrik mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FIBA Kadınlar Avrupa Ligi şampiyonu Fenerbahçe'ye tebrik mesajı Haberi Görüntüle

'MECLİS'TE KÜFÜR ETME HADSİZLİĞİ GÖSTEREN MİLLETVEKİLİ İSTEMİYORUZ'

Uşak'ta gaziler ve şehit aileleri, Bingöl'de şehidin ağabeyine küfreden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösterdi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Uşak Şubesince, dernek binasında basın toplantısı düzenlendi.

Şube Başkanı Kemal Cengiz ve dernek üyelerinin katıldığı toplantıda basın açıklamasını okuyan gazi Yavuz Turhan, Bingöl'de şehit ağabeyine küfreden Türkkan'ı kınadıklarını söyleyerek, küfrü tüm şehit ailelerine edilmiş olarak gördüklerini söyledi.

Turhan, "Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği ve beraberliği için hayatını feda eden şehitlerimizin aziz hatıralarına, bizlere emanet yakınlarına saygısızlık edenleri yüce milletimiz asla unutmayacaktır. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla kurulan meclisimizde teröre destek verenlerle, şehidimizin emaneti olan yakınlarına ağza alınmayacak şekilde küfür etme hadsizliği, alçaklığı ve terbiyesizliğine cüret etme cesaretini gösteren milletvekili istemiyoruz." dedi.

Turhan, Lütfü Türkkan'ın derhal milletvekilliğinden istifa etmesini istediklerini de sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading