Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gaziantep'teki feci kazada iki gazeteci öldü! Haberi anlatan muhabir gözyaşlarına boğuldu

Gaziantep'teki feci kazada iki gazeteci öldü! Haberi anlatan muhabir gözyaşlarına boğuldu

Gaziantep'te katliam gibi bir kaza yaşandı. Otobüs, itfaiye, ambulans ve canlı yayın aracının karıştığı zincirleme kazada 16 kişi yaşamını yitirdi. Hayatını kaybedenler arasında 3 itfaiye personeli, 4 sağlık personeli ve 2 gazeteci olduğu belirtildi.

Gündem

31.01.2024, 09:17

Gaziantep'te bu sabah saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu olay yerine gelen ekiplere otobüs çarptı. Kahreden kaza sonrası 16 kişi hayatını kaybederken, 21 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenler arasında 3 itfaiye personeli, 4 sağlık personeli ve 2 gazeteci olduğu belirtildi.

2024 KARS SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Kars'ta hangi... Haberi Görüntüle

İKİ GAZETECİ VEFAT ETTİ

Başka bir göreve giderken kazayı görüp, yaralılara yardım etmek isteyen İhlas Haber Ajansı çalışanları Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver yaşımını yitirdi. 2 gazeteciden geriye bu kareler kaldı.

Son dakika: Muğla'da ürküten deprem! AFAD detayları açıkladı Haberi Görüntüle

KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?

Gaziantep Valisi Davut Gül, kaza yerine gelerek incelemede bulundu. Vali Gül, gazetecilere, saat 10.45 sıralarında bir binek aracın kaza yaptığını, ekiplerin müdahale ettiği kazadan 200 metre geride otobüsün devrildiğini, bu aracın kayarak kurtarma ekiplerine çarptığını söylerken şu ifadeleri kullandı; ''Kaza, bir aracın şarampole devrildiği kazaya müdahaleye gelen park halindeki ambulans ve itfaiye aracı ile bölgede bulunan İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) canlı yayın aracına yolcu otobüsünün çarpması sonucu meydana geldi.''

AFYON seçim sonuçları | 31 Mart 2024 Afyon'da hangi parti... Haberi Görüntüle

BAKAN SOYLU'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kazayla ilgili Twitter'dan açıklama yaptı. Bakan Soylu, şu ifadeleri kullandı; ''Başımız sağ olsun. Gaziantep Nizip Otoyolunda kazaya müdale eden 112 Sağlık, İtfaiye ve Polis ekiplerine çarpan otobüsün yan yatması sonucu ilk belirlemelere göre; 2 Sağlık Görevlisi, 2 İHA Muhabiri, 3 İtfaiyeci, 8 yolcu olmak üzere toplam 15 vatandaşımız hayatını kaybetti. +Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Valimiz, Emniyet Müdürümüz kaza yerindeler. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin, yaralılarımıza acil şifalar nasip eylesin.''

1 Nisan'da İzmir'de okullar tatil mi? İzmir'de 1 Nisan'da okullar... Haberi Görüntüle

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde meydana gelen kazada, yakınlarına ulaşamayan ve bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, SAKOM’u arayarak bilgi alabilirler. SAKOM İletişim Numarası : 0506 801 81 81" denildi.

Son dakika... İstanbul'da İETT otobüsüne kamyonet çarptı! Haberi Görüntüle

İHA MUHABİRİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kazada hayatını kaybedenler arasında  İhlas Haber Ajansı'nda çalışan 2 basın mensubu da vardı. Meslektaşlarının vefat haberini çeken İHA kameramanı gözyaşlarını tutamadı, hıçkırık sesleri yayına yansıdı. Öte yandan canlı yayına bağlanan İHA Muhabiri Said Vakkas, feci kazayla ilgili ayrıntıları anlatırken gözyaşlarına hakim olamazken şu ifadeleri kulalndı; "Saatler önce birlikte mesai yaptığımız arkadaşlarımızı kaybettik. Bir şeyler anlatabilmek çok zor" 

İKİ GAZETECİNDE GERİYE BU KARELER KALDI



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading