Yandex Metrica

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin felaketin boyutunu böyle açıkladı! 'Bir ilçenin yarısından çoğu yok'

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin felaketin boyutunu böyle açıkladı! 'Bir ilçenin yarısından çoğu yok'

Türkiye, Kahramanmaraş merkez olmak üzere 10 ilde meydana gelen depremle yasa boğuldu. Depremde en büyük hasarı gören illerden birisi Gaziantep oldu. Gaziantep'in Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentteki vahim tablo hakkında açıklamada bulundu. Şahin, ''Tam bir felaket var, ilçenin yarısından çoğu yok.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:24

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilimizde derin hasara neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetli depremlerde can kayıpları artmaya devam ediyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentteki son durumu katıldığı yayında özetledi. İslahiye ilçesinde yıkımın fazla olduğunun altını çizen Şahin, "İlçenin yarısından çoğu yok. Tam bir felaket var. 60 bin kişilik bir ilçe. Böyle büyük bir felaket görmedim ben" dedi.

10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6'lık Kahramanmaraş merkezli deprem, ülkemizde büyük kayıplara yol açtı. Depremden etkilenen Gaziantep'in Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, gazeteci Cüneyt Özdemir'in YouTube'daki yayınına katıldı.

Hasan Can Kaya'nın koluna ne oldu, neden sarılı? Hasan Can Kaya kolunu-omzunu mu kırdı? Hasan Can Kaya'nın koluna ne oldu, neden sarılı? Hasan Can... Haberi Görüntüle

"KAÇ BİNA YIKILDI?"

Cüneyt Özdemir, bölgedeki gelişmeleri aktaran Şahin'e "Kaç bina yıkıldı tespit edebildiniz mi?" sorusunu sordu. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, verdiği yanıt izleyenleri dehşete düşürdü.

Erdoğan 'kapımız açık' demişti! Özgür Özel, Cumhurbaşkanıyla görüşme için tarih verdi! Erdoğan 'kapımız açık' demişti! Özgür Özel, Cumhurbaşkanıyla görüşme için tarih... Haberi Görüntüle

"BÖYLE FELAKET GÖRMEDİM"

Fatma Şahin, İslahiye ilçesinden bahsederek, "İlçenin yarısından çoğu yok. Tam bir felaket var. 60 bin kişilik bir ilçe. Böyle büyük bir felaket görmedim ben" ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde "Çember-17" operasyonu: 2 bin 756... Haberi Görüntüle

67 BİN NÜFUSLU İLÇE 

Gaziantep'in güneybatısında yer alan İslahiye ilçesi, şehrin en eski yerleşim alanlarından biri. 67 bin nüfuslu ilçe, depremin merkez noktası olan Pazarcık, Osmaniye ve İskenderun'un arasında kalıyor. İslahiye, deprem merkezine 65 km uzaklıkta.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading