Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gazi Meclis'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük saygısızlık! Bay Kemal ve ortakları ayağa kalkmadı

Gazi Meclis'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük saygısızlık! Bay Kemal ve ortakları ayağa kalkmadı

28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaklaşık 5 puan fark ile kaybeden 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan büyük saygısızlık. Halkın iradesi ile bir kez daha cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın Meclis'e girişi sırasında Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberinde ki muhalefet kanadı ayağa kalkmadı.

Gündem

23.01.2024, 20:58

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci yasama dönemi başladı. Oturumu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Geçici TBMM Başkanı olarak yönetiyor. İlk oturumda, milletvekilleri sırayla yemin edecek.

Survivor All Star iletişim oyununu kırmızı mı, mavi takım mı... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TBMM'DE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Meclis'te, Geçici TBMM Başkanı Devlet Bahçeli ve Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, resmi törenle karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Bahçeli ile birlikte Meclis Şeref Holü'ne geçti. Şeref Holü'nde Erdoğan'ı eski Meclis Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Grup Başkanvekilleri Özlem Zengin ve Muhammet Emin Akbaşoğlu ile milletvekilleri karşıladı. Erdoğan, Bahçeli ve Şentop daha sonra Başkanlık Divanı'nın bulunduğu bölüme gitti. Erdoğan daha sonra yemin törenini izlemek üzere Genel Kurulda kendisi için ayrılan locaya geçti.

İzmir iftar çadırı nerede? 2024 İzmir'de Buca, Karabağlar, Bornova, Karşıyaka... Haberi Görüntüle

BÜYÜK SAYGISIZLIK

Muhalefet kanadında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı hazımsızlık devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis Genel Kurulu'na gelişi sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP, İYİ Parti ve HDP milletvekillerinin ayağa kalkmadıkları görüldü.

Tünel trafiği rahatlatacak! Başkan Murat Aydın'dan dev projeyi duyurdu: Beykoz-Üsküdar... Haberi Görüntüle

FETÖ'ye “KISKAÇ-10” darbesi! 30 ilde 91 şüpheli paketlendi Haberi Görüntüle

HDP'LİLER YİNE İSTİKLAL MARŞI'NI OKUMADI

Tarihi seçimin ardından TBMM'de hazırlıklar tamamlandı. 28. Dönem Milletvekili Ant İçme Töreni başladı. İstiklal Marşı'nın okunduğu sırada ise Yeşil Sol Parti sıralarından meclise giren HDP'li vekiller yine dudaklarını dahi kıpırdatmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading