Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gazeteci Şebnem Bursalı paylaştı: Meral Akşener'in stratejilerini hangi isim belirliyor?

Gazeteci Şebnem Bursalı paylaştı: Meral Akşener'in stratejilerini hangi isim belirliyor?

Türkiye'de 2023 seçimlerine az bir süre kalırken Ankara kulislerinde de hareketlilik yaşanıyor. Gazeteci Şebnem Bursalı kulislerdeki son bilgileri paylaşarak İYİ Parti'ye ilişkin önemli bilgiler verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:38

2023 seçimlerine artık az bir süre kalırken Ankara kulislerinde de milletvekili listeleri konusunda hareketlilik mevcut. Gazeteci Şebnem Bursalı Ankara'daki son kulis bilgilerini A Haber ekranlarında paylaşırken İYİ Parti hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İşte o açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hakkari mitingi ertelendi mi? AK Parti Hakkari mitingi... Haberi Görüntüle

DAVUTOĞLU CHP LİSTELERİNDEN GİRMEK İSTİYOR

9 Nisan'da listeler YSK'ya verilecek. Herkes Ankara'da ve genel merkezlerde şu an. 9'u itibariyle karışacak partiler de var. Davutoğlu CHP listelerinden girmek istiyor. CHP içinde milletvekili olmak isteyen kişiler bunlar nereden çıktı diyecekler.

Üsküdar Çocuk Köyü'nde neler var? Üsküdar Çocuk Köyü'ne nasıl gidilir,... Haberi Görüntüle

AKŞENER'İN OĞLU ANNESİNDE DOĞRUDAN ETKİ EDİYOR

Meral Akşener'in oğlunun annesine çok doğrudan etki yaptığını duyuyoruz. Akşener masadan kalkması konusunda ve o gece yaptığı konuşmada oğlunun etkisinin olduğu söyleniyor. Metni kaleme alma konusunda da oğlu Fatih Akşener'in etkisi olduğu belirtiliyor.

2024 fitre kaç lira? Fitre nedir, kimlere verilir? Fitrenin zamanı... Haberi Görüntüle

HER ŞEY DE ETKİSİ VAR 

Akşener'in oğlunun afişlerde hangi fotoğrafın ve sloganın tercih edileceğine kadar etkisi var. Hatta son tahlilde vekil listelerinde bile etkisinin olduğu belirtiliyor.

Bayrama denk gelen 2. ara tatil ne zaman, hangi tarihte?... Haberi Görüntüle

POYRAZ ANKARA'DAN ADAY OLMAYABİLİR

İYİ Parti'de Uğur Poyraz ve Koray Aydın arasında bir çekişme var. Poyraz Akşener'in avukatı ve parti genel sekreteri. Koray Aydın'ın son anda yapacağı etkiyle Poyraz'ın Ankara'dan aday yapılmayacağı da konuşuluyor.

Son dakika... Dışişleri Bakanı Fidan, Katar Dışişleri Bakanı Al Sani... Haberi Görüntüle

MİLLET İTTİFAKI'NDA KÖPÜRMELER MEYDANA GELEBİLİR 

Yüksel Aslan ve Adnan Bekar arasında da bir gerginlik var. Adnan Bekar İYİ Parti'de pek istenmeyen bir kişi ama Akşener tarafı tutuyor. Son tahlilde genel başkanların kararları önemli ama 9 Nisan'dan sonra Millet İttifakı'nda köpürmeler olabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading