Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gazeteci Özlem Gürses'ten altılı masaya kritik uyarı: AK Parti'nin stratejik açılımlarını dikkate alın

Gazeteci Özlem Gürses'ten altılı masaya kritik uyarı: AK Parti'nin stratejik açılımlarını dikkate alın

Fondaş medyanın tanınır gazetecilerinden Özlem Gürses, muhalefete önemli uyarılarda bulundu. Gürses AK Parti'nin 28 Ekim'de 'Türkiye Yüzyılı' başlıklı toplantısına değinerek altılı masanın AK Parti'nin stratejik açılımlarını dikkate alması gerektiğini söyledi. AK Parti'nin çok kapsamlı olarak hazırlandığına dikkat çeken Gürses, 'Ben 6'lı Masa'nın yerinde olsam gayet ciddiye alırdım olup bitmekte olanı." dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:59

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği toplantıya sayılı günler kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Ekim'de Ankara Arena'da düzenlenmesi beklenen programda 'Türkiye Yüzyılı' başlıklı vizyon belgesinde 'Güçlü liderle Türkiye yüzyılı' vurgusu yapacak.

Bakan Göktaş tarih verdi: 49 bin 901 şehit ve gazi... Haberi Görüntüle

MUHALEFETE KRİTİK UYARI

Fondaş medyanın tanınır gazetecilerinden Özlem Gürses, AK Parti'nin 28 Ekim'deki toplantısına değinerek muhalefete kritik uyarılarda bulundu. 

Konuşmasında muhalefetin AK Parti'ye olan eleştirilerini anlamsız bulduğunu söyleyen Gürses, AK Parti'nin stratejik açılımlarının altılı masa tarafından dikkate alınması gerektiğini ifade etti.

Bakan Yerlikaya duyurdu: Seçimin güvenliği için tedbirlerimizi aldık Haberi Görüntüle

'BÜYÜK KAPSAMLI BİR STRATEJİK PLAN AÇIKLADIKLARI ORTADA'

Gürses'in açıklamaları şu şekilde;

Beğeniriz, beğenmeyiz ya da beğenirsiniz, beğenmezsiniz bir sonuç alır, almaz ama büyük bir kapsamlı stratejik plan açıkladıkları ortada. 'Türkiye Yüzyılı' diyorlar buna. Genç kuşağa da 'muhafazakar devrimci gençlik' diye kavramsallaştırma yaptılar. Bizim muhalefet mahallesinde dalga geçildi hatta eleştirildi. Vay efendim bu Türkiye Yüzyılı logosunun Cumhuriyeti neredeymiş, vay efendim muhafazakardan devrimci olur muymuş.

Turgut Altınok'tan Yavaş'a tepki: Oy almak için katillere Apo bey... Haberi Görüntüle

F-5 uçağı ne malı, hangi ülkenin? F5 özellikleri neler? Haberi Görüntüle

'ALTILI MASA VE MUHALEFET CİDDİYE ALSA ÇOK İYİ OLUR

Valla bence 6'lı Masa ve muhalefet bu yaşanmakta olan stratejik açılımları ciddiye alsa iyi olur. Çok kapsamlı bir çalışma yaptıklarını duyuyorum. 28 Ekim'de Ankara Arena Spor Salonu'nda dehşet bir tören yapmayı planlıyorlarmış. Burada Cumhuriyet deyiminin olmamasına takılan arkadaşlar acaba neyi anlatmaya çalıştığını oturup bir düşünürler mi? Düşünürlerse iyi olur bence çünkü yükselmekte olan bir dalga var dünyada da Türkiye'de de. Özellikle dış politikadaki stratejik adımlarla da şekillenen. Ben olsam 6'lı Masa'nın yerinde gayet ciddiye alırdım bu olup bitmekte olanı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading