Yandex Metrica

Fuat Oktay'ın başkanlığında yapıldı! AFAD'dan koordinasyon toplantısı

Fuat Oktay'ın başkanlığında yapıldı! AFAD'dan koordinasyon toplantısı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Koordinasyon Merkezi tarafından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında 11 ilimizi derinden etkileyen depremler sonrasında yapılan çalışmalara ilişkin koordinasyon toplantısı yapıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:32

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 28 gündür devam eden çalışmalara ilişkin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında AFAD koordinasyonunda toplantı yapıldı. 

24 saatlik yayın başladı: Anadolu Yayıncılar Federasyonu İsrail'in Filistin'de katlettiği gazeteciler için nöbette 24 saatlik yayın başladı: Anadolu Yayıncılar Federasyonu İsrail'in Filistin'de katlettiği... Haberi Görüntüle

BAKAN VE BAKAN YARDIMCILARI KATILDI 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantıya Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve AFAD Başkanı Yunus Sezer ile bazı bakan yardımcıları katıldı.

Toplantıda, 24 saat esasına göre yürütülen çalışmalar ve mevcut duruma ilişkin bilgilerin yer aldığı sunum eşliğinde, bakanlıkların ve ilgili kurumların verdikleri hizmet ve destekler masaya yatırıldı. 

Lokanta ve kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? KDV yüzde kaç olacak? Lokanta ve kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? KDV yüzde kaç... Haberi Görüntüle

ŞEHİRLER YENİDEN İNŞA VE İHYA EDİLECEK 

Başta tahliye, barınma, çadır ve konteyner kent, beslenme, enerji, haberleşme ve iletişim, ulaştırma ve altyapı konularının ele alındıği toplantıda, depremzedeler için sağlanan ödenek ve destekler, konutların hasar durumu, içme suyu arz durumu değerlendirildi. 

Toplantıda, şehirlerin yeniden inşa ve ihyasına yönelik yürütülecek faaliyetler, depremden etkilenen organize sanayi bölgeleri ile küçük sanayi sitelerinin en kısa sürede yeniden hizmete başlaması için yapılması gerekenler tek tek ele alındı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading