Yandex Metrica

Fuat Oktay'dan Danimarka makamlarına sert tepki! 'Somut adımlar atmaya davet ediyoruz'

Fuat Oktay'dan Danimarka makamlarına sert tepki! 'Somut adımlar atmaya davet ediyoruz'

Danimarka'da dün Kur'an-ı Kerim'e ve Türk bayrağına karşı yapılan saldırıya karşı Türkiye'den tepkiler art arda geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, eylemlere izin veren Danimarka makamlarını kınadı. Oktay, yaptığı açıklamada "Danimarka'da kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'e ve şanlı bayrağımıza karşı yapılan aşağılık saldırıyı lanetliyor, bu eylemlere izin veren Danimarka makamlarını kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 22:20

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Danimarka makamlarına Kur'an-ı Kerim'e ve Türk bayrağına yapılan saldırı nedeniyle sert tepki gösterdi. 

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede yayınlanacak? Kimler Geldi Kimler Geçti konusu ne, oyuncuları kim? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede yayınlanacak? Kimler Geldi Kimler... Haberi Görüntüle

"DANİMARKA MAKAMLARINI KINIYORUZ"

Saldırıyı kınayan Oktay, Danimarka makamlarını somut adımlar atmaya davet etti. 

Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Danimarka'da kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'e ve şanlı bayrağımıza karşı yapılan aşağılık saldırıyı lanetliyor, bu eylemlere izin veren Danimarka makamlarını kınıyoruz. Danimarka makamlarını bir an evvel saldırıların sorumlularına yönelik somut adımlar atmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading