Yandex Metrica

Fransız gazetecilere MİT hakkında bilgi toplayan Eren Erdem de yetkiyi kaptı

Fransız gazetecilere MİT hakkında bilgi toplayan Eren Erdem de yetkiyi kaptı

CHP’nin yeni Merkezi Yürütme Kurulu üyeleri belirlendi. Parti örgütü ve örgüt yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kontrolünde belirlendi. Kılıçdaroğlu, Sosyal Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine de Eren Erdem'i getirdi. Erdem'in Fransız gazetecilere MİT hakkında bilgiler topladığı o görüntüler sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Gündem

28.03.2024, 13:28

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, A takımını açıkladı. Eren Erdem de MYK listesine giren kişilerden oldu.

Sosyal Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak göreve getirilen Eren Erdem, seçimden önce ''‘Kılıçdaroğlu kazanamazsa istifa ederim'' demişti, sözünde durmadı. 

IBAN kullananlar şimdi yandı! Artık o devir kapanıyor: Bakanlık duyurdu IBAN kullananlar şimdi yandı! Artık o devir kapanıyor: Bakanlık duyurdu Haberi Görüntüle

BUNUN ADI HAİNLİK

CHP'li Eren Erdem'in dostluk yaptığı Fransız gazetecilere Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) hakkında bilgi topladığı görüntüler yeniden paylaşılmaya başlandı. 

Paris’te  terör örgütü PKK'nın 3 önemli ismi Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Şaylemez vurularak öldürülmüştü. Suikastın sanığı Ömer Güney ise duruşmasına 36 gün kala hayatını kaybetmişti.

Olayla ilgili bilgi toplayan Fransız gazeteciler MİT hakkında CHP'li Eren Erdem'le iş birliği yaptı.

Fransız gazetecilerin yanında MİT'i arayıp milletvekili kimliğini kullanan Eren Erdem MİT'ten aldığı bilgileri kamera karşısında çayını yudumlayarak gazetecilere aktardı.

Selçuk Bayraktar'dan terör örgütü PKK destekçisi Geerdink'e Türkçe ve Kürtçe yanıt Selçuk Bayraktar'dan terör örgütü PKK destekçisi Geerdink'e Türkçe ve Kürtçe... Haberi Görüntüle

MİT'İ FRANSIZ GAZETECİLERE İHBAR ETTİ

Fransız gazetecilerin verdiği numaranın Erzurum istihbaratına ait olduğunu söyleyen Erdem MİT ile ilgili önemli bilgileri detaylı bir şekilde anlattı. 

Türkiye'ye karşı Fransız gazeteciler ile birlikte hareket eden Erdem PKK'lıların ve Ömer Güney'in öldürülmesinde MİT'i suçlayarak Fransız gazetecilere adeta ihbarda bulundu.

Bakanlıktan CHP'nin teleferik yalanına jet yalanlama: İddialar doğru değil Bakanlıktan CHP'nin teleferik yalanına jet yalanlama: İddialar doğru değil Haberi Görüntüle

FRANSIZ GAZETECİLERE DOSTLUK UYARISINDA BULUNMUŞTU

Videoda Fransız gazetecilerin ellerindeki belgeleri inceleyen ve belgelerdeki kişiler hakkında bilgi veren Eren Erdem Fransız gazetecileri Türkiye'ye karşı "Bu belgeler çok önemli. Bunları güvenli bir yerde saklamanız lazım. Eğerki bu belgeler hükümetin eline geçerse büyük risk almış olursunuz" sözleriyle uyardı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading