Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fondaş medya faka bastı! Kılıçdaroğlu'nun 'Las Vegas görüntüleri' sahte çıktı

Fondaş medya faka bastı! Kılıçdaroğlu'nun 'Las Vegas görüntüleri' sahte çıktı

Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüntülerinin Las Vegas'ta bir dev ekranda yayınlandığına dair görüntüler montaj çıktı. Görüntülerin sahte çıkmasının ardından fondaş medya fena rezil oldu.

Gündem

23.01.2024, 20:37

14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine kısa süre kala, fondaş medyada algı operasyonları hız kesmeden devam ediyor. 

Son dönemde sosyal medya üzerinden yapılan dezenformasyonlara her gün bir yenisi ekleniyor. 

Altılı koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yıllar önce servis ettiği ve bir çocukla pilav yediği görüntüler seçim dönemi tekrar gündeme getirildi.

Sosyal medyada servis edilen görüntülerde CHP liderinin tabaktaki et dolu kısmı yer sofrasında oturan çocuğa çeviriyor. CHP yandaşı sosyal medya hesapları ve haber siteleri söz konusu görüntüleri her yerden paylaşıp haberleştirirken ilginç bir olay daha yaşandı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayaydın'dan mevcut belediyeye eleştiri: 'Bütün... Haberi Görüntüle

LAS VEGAS'TA ALGI ÇLAIŞMASI

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yer sofrasındaki görüntülerin ABD'de Las vegas'ta bir dev ekranda yayınlandığına dair yeni görüntüler servis edildi. CHP'ye yakın hesaplar ve haber siteleri "Las Vegas'ın en işlek caddesi "Strip"te bulunan Mirage Otel ve kumarhanesinin önündeki ekranda sosyal medyada en çok beğenilen videolar gösteriliyor. Bunlardan biri de Kılıçdaroğlu'nun 'pilav' görüntüleri" şeklinde paylaşımlarda bulunup algı çalışması yaptılar.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklinin yükü hafifleyecek Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLER SAHTE ÇIKTI

Sabah gazetesinin haberine göre; Fondaş medya deyim yerindeyse faka bastı. Çünkü Kulıçdaroğlu'nun söz konusu görüntüleri sahte çıktı. Görüntülere Kemal Kılıçdaroğlu'nun ev ziyaretindeki anların kurgu olarak eklendiği anlaşıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading