Yandex Metrica

Fondaş Halk TV, Kılıçdaroğlu’nun icazet turlarını yerden yere vurdu: Türkiye'de karşılığı yok

Fondaş Halk TV, Kılıçdaroğlu’nun icazet turlarını yerden yere vurdu: Türkiye'de karşılığı yok

Fondaş Halk Tv’de Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ve İngiltere'ye gerçekleştirdiği icazet seferleri topa tutuldu. İcazet turlarının yerden yere vurulduğu programda, Kılıçdaroğlu’nun ziyaretlerinin Türkiye’de karşılık bulmadığı da dile getirildi. CHP yandaşı gazeteci İsmail Saymaz, "Kılıçdaroğlu'nun iki gezisinin de zamanlaması kötü. Geziyle Türkiye arasında bir bağlantı kurulamıyor." diyerek yurtdışı ziyaretlerini eleştirdi.

Gündem

23.01.2024, 20:01

CHP tarafından fonlanan Halk TV'de Kılıçdaroğlu'nun icazet seferleri gündem oldu. CHP yandaşı gazeteci İsmail Saymaz, ziyaretlerin Türkiye kamuoyunda bir karşılık bulmadığını söyleyerek eleştiride bulundu. Kılıçdaroğlu'nun hata yaptığını ifade eden Saymaz, "Kılıçdaroğlu'nun iki gezisinin de zamanlaması kötü. Geziyle Türkiye arasında bir bağlantı kurulamıyor." diye konuştu.

Geçtiğimiz ay ABD'ye icazet seferi yapan ve zamanlaması ile kendi mahallesinde dahi eleştirilerin odağı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde de İngiltere'ye gitmişti. Kılıçdaroğlu, kimsenin anlam veremediği ziyaretlere ilişkin, "amacının dünyadaki gelişmeleri incelemek olduğunu" söylemişti.

Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat Doblo park etti: İşte o anlar Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat... Haberi Görüntüle

İCAZET SEFERLERİ YERDEN YERE VURULDU

İcazet seferleri, CHP tarafından fonlanan Halk TV'de de gündeme geldi. CHP yandaşı gazeteci İsmail Saymaz, ziyaretlerin Türkiye kamuoyunda bir karşılık bulmadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun hata yaptığını vurgulayan Saymaz, "Kılıçdaroğlu'nun iki gezisinin de zamanlaması kötü. Geziyle Türkiye arasında bir bağlantı kurulamıyor." diye konuştu.

DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi Haberi Görüntüle

TÜRK KAMUOYUNU İLGİLENDİRMİYOR

Saymaz, icazet turlarına ilişkin şu ifadeleri kullanması dikkat çekti;

"Birkaç hususta hata var. Kılıçdaroğlu'nun iki gezisinin de zamanlaması kötü. Türkiye gündemiyle çakışmıyor. Kemal Bey, ABD'ye gittiğinde 'Dezenformasyon Yasası' konuşuluyordu, bu sefer de 'Anayasa' tartışması başladı. Bu gezi Türkiye'nin merakına seslenemiyor. Orada üretilen, yapılacak görüşmelerle elde edilecek sonuç Türkiye kamuoyuna ilişkilenemiyor bir türlü. Geziyle Türkiye arasında bir bağlantı kurulamıyor. Hangi sonuçları alacağı? Ya bu sonuçlar yeterince aktarılamıyor ya da merak cezbedilemiyor burada bir hata var."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading