Yandex Metrica

Fondaş Halk TV'den yeni pr çalışması! Deprem bölgesinde Selahattin Demirtaş'ın propogandasını yaptı

Fondaş Halk TV'den yeni pr çalışması! Deprem bölgesinde Selahattin Demirtaş'ın propogandasını yaptı

Fondaş medya kanalı Halk TV deprem bölgesinde bir propogandaya daha imza attı. Daha önce birçok kez yalan habere imza atan Halk TV bu defa Terör örgütü PKK sevici, 'APO'nun heykelini dikeceğiz' diyen eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 10 Şubat tarihinde çıkan 'Dad' adlı öykü kitabının pr'ını yaparak Demirtaş propogandası yaptı. Halk TV sunucusu Serhan Asker, "Büyük bir keyifle okudum ben. Teşekkür ediyoruz bu inceliği düşündüğü için Sayın Selahattin Demirtaş'a. Cezaevinde tutuklu bulunan, özgürlük mücadelesi yapan herkesi de kucaklıyoruz." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.04.2024, 16:57

Türkiye 14 Mayıs'ta sandık başına gidecek. Altılı Masa seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday gösterdiklerini açıkladı. Adaylık ilanı sonrası HDP ile ilişkilerini geliştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde HDP ile görüşeceğini açıklamıştı.

YSK karara bağladı: 2 il ve 26 ilçedeki başvurular reddedildi YSK karara bağladı: 2 il ve 26 ilçedeki başvurular reddedildi Haberi Görüntüle

DEMİRTAŞ PROPOGANDASI YAPTILAR

Bu gelişmeler ışığında CHP tarafından fonlanan Halk TV de rotasını HDP'ye çevirdi. Birçok kez HDP propogandası yapılan kanalda bu defa deprem bölgesinde terör suçundan hapiste bulunan 'APO'nun heykelini dikeceğiz' diyen Selahattin Demirtaş propogandası yapıldı. 

Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı! Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı! Haberi Görüntüle

KİTABINI ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ 

CHP'nin fonladığı Halk TV'nin sunucusu Serhan Asker, Selahattin Demirtaş'ın 'Dad' isimli kitabını öve öve bitiremedi. Adıyaman'da depremzede çocukların bulunduğu ortamda Demirtaş'ın pr'ını yapmaktan çekinmeyen Asker, "Selahattin Demirtaş, cezaevinde 5'inci kitabını yazdı. Üretim, üretim, üretim... Yazıyor Selahattin Demirtaş. Bize gönderdiği öykü kitabı Dad. Büyük bir keyifle okudum ben. Teşekkür ediyoruz bu inceliği düşündüğü için Sayın Selahattin Demirtaş'a." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading