Yandex Metrica

Fondaş gazeteci Enver Aysever İmamoğlu'nu hedef aldı! 'Kılıçdaroğlu'nu yalandan destekledi'

Fondaş gazeteci Enver Aysever İmamoğlu'nu hedef aldı! 'Kılıçdaroğlu'nu yalandan destekledi'

Seçimleri kaybeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu koltuğuna tutunurken kendisini aklamak fondaş gazetecilere düştü. CHP yandaşı Enver Aysever, Ekrem İmamoğlu'nu "İmamoğlu, yoldaşlığa yakışmayan şekilde seçimin sabahında ben ben ben diyerek nezaketsizlik yaptı. Kılıçdaroğlu'nu yalandan destekleyenler gerçek yüzünü göstermeye başladı." sözleriyle hedef aldı.

Gündem

23.01.2024, 20:58

HDP destekli Altılı Masa'nın seçimlerde yaşadığı hezimetin ardından muhalefette sular durulmuyor. Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na kazan kaldıran ilk isim olurken CHP'nin fonladığı gazeteciler Kılıçdaroğlu'nu eleştirenleri topa tuttu. 

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına giderek milletvekillerini, 28 Mayıs'ta ise ikinci tura kalan seçimlerde cumhurbaşkanını seçti. Sandıktan Cumhur İttifakı ve Recep Tayyip Erdoğan ezici üstünlükle çıkarken, muhalefet kanadı ve Kemal Kılıçdaroğlu eleştirilerin hedefi haline geldi. Erdoğan'dan yaklaşık 2 milyon 300 bin oy fark yiyen Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesini isteyen parti tabanı, bu çağrılara cevap alamadı. Cumhurbaşkanı adayı olmak için aylarda propaganda yapan fakat kendisine cumhurbaşkanlığı yardımcılığı vadedilen İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu ise seçimlerden hemen sonra 'değişim' açıklaması yaparak CHP Genel Başkanlığına göz kırptı.

Emniyet görevlisi DEM Partili vekil ile tartıştı: Sen bu milletin vekili değilsin Emniyet görevlisi DEM Partili vekil ile tartıştı: Sen bu milletin... Haberi Görüntüle

CHP YANDAŞI ENVER AYSEVER'DEN EKREM İMAMOĞLU'NA SERT TEPKİ

İmamoğlu, bu açıklamaları nedeniyle kendi mahallesinde dahi topa tutuldu. CHP yandaşı gazeteci Enver Aysever, İmamoğu'nu 'nezaketsiz' diyerek hedef aldı.

Yaptığı canlı yayında İmamoğlu'na yüklenen Aysever, "İmamoğlu, yoldaşlığa yakışmayan şekilde seçimin sabahında ben ben ben diyerek nezaketsizlik yaptı." diye konuştu.

Hakan Fidan'dan Batı'ya Filistin uyarısı: Sorun çözülmezse kriz devam eder Hakan Fidan'dan Batı'ya Filistin uyarısı: Sorun çözülmezse kriz devam eder Haberi Görüntüle

"KILIÇDAROĞLU'NU YALANDAN DESTEKLEYENLER GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERMEYE BAŞLADI"

İmamoğlu'nun beslediği medyanın CHP Genel Başkanlığı için harekete geçtiğini belirten Aysever, "Beslediği medya da düğmeye bastı ve Ekrem beyi işaret etmeyi başladı. Kılıçdaroğlu'nu yalandan destekleyenler gerçek yüzünü göstermeye başladı." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading