Yandex Metrica

Fon parası Nesin'e yaramadı: O artık mizahın konusu

Fon parası Nesin'e yaramadı: O artık mizahın konusu

FETÖ destekçisi Ahmet Nesin, öne sürdüğü birbirinden ilginç iddialarla sosyal medyanın yeni mizah fenomeni olmaya aday. İşte Nesin'in son bombası: Yangınları devlet çıkarıyor!

Gündem

23.01.2024, 21:57

Türkiye'nin yangınlar karşısında çaresiz olduğunu iddia edip başka ülkelerden yardım talep eden kesimler her gün yeni bir senaryo ile karşımıza çıkarak mantık sınırlarını zorluyor. 

Bazı yangınların kundaklama sonucu çıktığını terör örgütü PKK bile kabul etmesine rağmen buna yönelik hiçbir paylaşımda bulunmayan gazeteci-yazar Ahmet Nesin, FETÖ'nün yön vermeye çalıştığı muhalif kesimin sosyal medyadaki ilginç figürlerinden biri. 

Fetullahçı teröristlere verdiği destekle tanınan Nesin, kendini 'bağımsız' olarak konumlandıran fondaş medya organlarından biri için düzenli yazı yazıyor. 

Yazıları, vidyoları ve sunduğu programlarla neredeyse FETÖ'cülerin sözcüsü konumuna gelen Nesin, daha birkaç gün önce "Türkiye'ye yardım edin" diye çığlık attığı yangınlar konusunda devleti suçladı. 

Ormanları devletin kasten yaktığını iddia eden Nesin, paylaştığı mesajda tam olarak şunu yazdı: "Bir örgüt 200 yerde yangın çıkaracaksa ve bunu başta MİT, bütün istihbarat ve devlet öğrenemiyorsa, bu yangını devlet çıkarmış demektir. Gerisi boş tartışma." 

Firari FETÖ sanıklarının projeleri doğrultusunda bir süre önce, Türkiye'nin 'infaz listeleri hazırladığını' ve Almanya'da yaşayan 'muhalifleri öldürtmek istediğini' savunan Nesin, son mesajıyla birlikte uçuk iddialarına bir yenisini daha eklemiş oldu. 

Ruh sağlığı hiç iyi görünmeyen Nesin'in, başta ABD, Yunanistan ve İspanya'dakiler olmak üzere pek çok coğrafyada devam eden yangınlar konusunda ilgili devletleri suçlayıp suçlamayacağı merak konusu. 

Nesin, firari organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarını da sosyal medyada en çok sahiplenen isimlerin başında geliyor. Savunduklarıyla artık mizahın konusu olmaya başlayan Nesin'in ne kadar 'fonlandığı' merak konusu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading