Yandex Metrica
SON DAKİKA
Firari Turhan Çömez'in "Ali Erbaş Londra'da ev satın aldı" iddiası yalan çıktı: Kaçak FETÖ'cülerin hesaplarından yeni bir yalan ortaya atılmış

Firari Turhan Çömez'in "Ali Erbaş Londra'da ev satın aldı" iddiası yalan çıktı: Kaçak FETÖ'cülerin hesaplarından yeni bir yalan ortaya atılmış

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Londra'da ev aldığına dair FETÖ'cü hesapların sosyal medyada ortaya attığı algı operasyonu çöktü. Diyanet İşleri Başkanlığı Basın Müşaviri Burak Orhan, İngiltere'de bulunan firari Turhan Çömez'in Erbaş'ı hedef alan iftirasını alıntılayarak, "FETÖ'nün trollerinden ve bizzat kaçak FETÖ'cülerin hesaplarından yeni bir yalan ortaya atılmış. Güya Diyanet İşleri Başkanımız Ali Erbaş hocamız Londra'da ev satın almış. Yalandır iftiradır. Tamamen hain yapının algı operasyonudur. Böyle bir satın alma asla olmamıştır." dedi. İşte sosyal medyada yalanın nasıl köpürtüldüğünün en bariz örneği...

Gündem

01.02.2024, 04:54

FETÖ'cülerin Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a yönelik iftirası tepki topladı. Kamuoyu nezdinde yıpratmak için harekete geçen Fetullahçı Terör Örgütü üyeleri, Prof. Dr. Erbaş'ın hakkında sürekli sosyal medyada mesnetsiz paylaşımlar yapıyor. Şimdi de servis edilen iddiaya göre, Erbaş'ın İngiltere'nin başkenti Londra'da ev aldığına dair sosyal medyada iftira operasyonu başlatıldı.

Londra tren istasyonunda Ramazan ayına özel: Hz. Muhammed'in hadisini yansıttılar Haberi Görüntüle

FİRARİ TURHAN ÇÖMEZ ALİ ERBAŞ'A İFTİRA ATTI

İngiltere'de bulunan Turhan Çömez Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hakkında, "Diyanet İşleri Başkanı Londra’da ev alıyormuş. Uyarıda bulunayım, paranın kaynağını sorar İngiliz hükümeti. Maaşına bakar, ev parasını nasıl bulduğunun belgesini ister. Rezil olmayın sonra…​​​​​​​" sözlerini sarf etti.

Kabine toplantısı yarın mı, ne zaman? Kabine toplantısı hangi tarihte... Haberi Görüntüle

FETÖ'CÜ TROLLER OPERASYONA BAŞLADI

Çömez'in paylaşımının ardından FETÖ'nün gerçek isim kullanmayan troll hesapları da bu yalanı sosyal medya üzerinden köpürttü.

Ali Sirmen kimdir, kaç yaşında vefat etti? Ali Sirmen neden... Haberi Görüntüle

DİYANET'TEN AÇIKLAMA: LONDRA'DA EV ALDIĞI YALANDIR, İFTİRADIR

Diyanet İşleri Başkanlığı Basın Müşaviri Burak Orhan konuyla alakalı olarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada Erbaş'ın Londra'da ev almadığını açıkladı.

Twitter hesabından açıklama yapan Orhan şöyle konuştu:

"FETÖ'nün trollerinden ve bizzat kaçak FETÖ'cülerin hesaplarından yeni bir yalan ortaya atılmış. Güya Diyanet İşleri Başkanımız Ali Erbaş hocamız Londra'da ev satın almış. Yalandır iftiradır. Tamamen hain yapının algı operasyonudur. Böyle bir satın alma asla olmamıştır."

Son dakika: Çin'de şiddetli patlama! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

Bakan Tunç'tan CHP'nin para sayma görüntüleri hakkında açıklama: Nereden geldi... Haberi Görüntüle

İFTİRAYI ATANLAR REZİL OLDU

Alçak bir iftiraya da yanıt veren Orhan, "Yalan twitinizi önce araştırıp atsaydınız da rezil olmasaydınız. Böyle bir satın alma asla olmamıştır. Yalancısınız" dedi.

Erbakan'ın 30 yıl korumalığını yapmıştı: YRP MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ ESKİ VEKİL MELDA ONUR İFTİRASINI SİLDİ

CHP eski İstanbul Milletvekili Melda Onur Erbaş'a yönelik, "Ali Erbaş'a Londra'da mekan, vatandaşa ahirette iman... Gezdin tozdun hep aman aman. Sıraya dizdin..." ifadelerini kullandığı yalan paylaşımını sildi ama özür dilemedi.

Bakan Yerlikaya'dan terörle mücadele mesajı: 600 bin mesai arkadaşımızla teröristlerin... Haberi Görüntüle

ÜZÜMCÜ YALANI YAYDI: ELİNDE KILIÇLA TAKILIRSIN

Oyuncu Levent Üzümcü de, "Niye Londra şeker şey, Mekke var, Medine var, Kudüs var. Hem elinde kılıçla falan da takılırsın bütün gün sokaklarda (Kudüs biraz sakat pek önermem). Neyse başa dönelim. Neden Londra? Bir de parayı nereden buldun?" ifadelerini kullanarak, yalanın sosyal medya hesabından daha geniş kitlelere ulaşmasını sağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading