Yandex Metrica

Finlandiya artık resmen NATO üyesi! Türkiye son onaylayan ülke oldu

Finlandiya artık resmen NATO üyesi! Türkiye son onaylayan ülke oldu

Finlandiya'nın NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasına ilişkin kanun teklifi, milletvekillerinin oylarıyla TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Finlandiya'nın NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasına ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda oylanarak kabul edildi.

Türkiye Büyük Millet Meclis'i Genel Kurulu, Finlandiya'nın NATO'ya Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi'ni görüştü. Milletvekillerinin oylamasına sunulan teklif, kabul edildi.

16 Nisan Adana Gökhan Tepe konseri saat kaçta ne zaman? Gökhan Tepe konseri nerede yapılacak, bedava mı? 16 Nisan Adana Gökhan Tepe konseri saat kaçta ne zaman?... Haberi Görüntüle

FİNLANDİYA, DİĞER ÜLKELERİN ONAYINI ALMIŞTI

Böylece ülkenin NATO üyesi olabilmesi için Meclis’teki adım tamamlandı. Finlandiya'ya daha önce NATO üyesi 29 ülke onay vermişti.

14 Nisan Pazar bu akşam kimin maçı var? Bugün  hangi takımın maçı var? 14 Nisan Pazar bu akşam kimin maçı var? Bugün hangi... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ONAYI GEREKİYOR

Türkiye'nin de onay vermesi ile üyeliği gerçekleşebilecek. Genel Kurul'un kabul ettiği metin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayına gönderilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading