Yandex Metrica
SON DAKİKA
Filmin adı: İcazet! CHP'li eski isim ABD ziyaretini yorumladı: Nabız yokluyor, icazet almaya gidiyor

Filmin adı: İcazet! CHP'li eski isim ABD ziyaretini yorumladı: Nabız yokluyor, icazet almaya gidiyor

CHP eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelecek ay ABD'ye gerçekleştireceği ziyarete ilişkin çarpıcı yorumlarda bulundu. Sevigen, ziyarete ilişkin değerlendirmesinde, Kılıçdaroğlu'nun amacının 'adaylık için ABD'den icazet almak' olduğunun altını çizdi.

Gündem

23.01.2024, 19:51

CHP yandaşı Halk TV yazarı İsmail Saymaz, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD'ye ekim ayında bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurmuştu. CHP eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretine ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu. Sevigen, "Nabız yokluyor. İcazet almaya gidiyor. Halk var halk... Bunu anlatamıyorum. Ben CHP'nin özüyüm, onlar kim ya? Daha dün geldiler Allah aşkına..." dedi.

Son dakika... Balıkesir'de deprem: AFAD verileri açıkladı Haberi Görüntüle

FETÖ'yle mücadele devam ediyor: Hakkında 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU ABD’YE İCAZET ALMAYA GİDİYOR

Canlı yayında değerlendirmelerde bulunan CHP eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, ziyarete ilişkin değerlendirmesinde, Kılıçdaroğlu'nun amacının 'adaylık için ABD'den icazet almak' olduğunu vurguladı. Sevigen, "Nabız yokluyor. İcazet almaya gidiyor” dedi.

Sevigen, "Nabız yokluyor. İcazet almaya gidiyor. Halk var halk... Bunu anlatamıyorum. Ben CHP'nin özüyüm, onlar kim ya? Daha dün geldiler Allah aşkına...Liderini halk seçer. Sokağa çıktığın zaman yüz binler arkadan mı? İşte o zaman 'Millet kararını vermiş' dersin. Sen millete sormuyorsun" diye konuştu.

Öte yandan CHP liderinin, Biden yönetimi ile de görüşeceği ortaya çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading