Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fetullah Gülen Yunan muhabire konuşurken fenalaştı! Türkiye'ye yönelik suçlamaları yarım kaldı

Fetullah Gülen Yunan muhabire konuşurken fenalaştı! Türkiye'ye yönelik suçlamaları yarım kaldı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in barındığı Pensilvanya yine bir Yunan gazeteciyi ağırladı. Görüşmede Gülen, adalar meselesinde Türkiye'yi suçlayıp Atina tezlerini savunacağı sırada birdenbire fenalaştı.

Gündem

23.01.2024, 19:55

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ABD'de barındığı lüks malikhane Yunanistan'dan bir ziyaretçiyi daha ağırladı. Terör örgütü, Yunan basınının önde gelen gazetesi Kathimerini'den muhabir Marianna Kakaunaki'yi konuk etti. Teröristbaşı Gülen, röportaj sırasında yine büyük bir hevesle Türkiye'yi kötülemeye başladı. Ancak Masonik şarlatan, Adalar Denizi konusunda Yunan tezlerini savunduğu sırada birdenbire fenalaştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için ABD'de bulunduğu sırada gerçekleşen görüşmede Gülen, "Bazıları suyu bulandırmak için çok çalışıyor. Erdoğan son zamanlarda adalara gitmek, oraları yağmalamak ve işgal etmek gibi saçma şeyler konuşuyor" şeklinde sözler sarf etti. Ancak bu ifadeler teröristbaşının Yunan basınına son cümleleri oldu. 

Aniden ayağa kalkan ve "Yorgunum, özür dilerim" diyerek odasına kapanan Gülen, çevresindeki örgüt üyelerini olduğu kadar Yunan muhabiri de telaşlandırdı. 84 yaşındaki teröristbaşının birdenbire fenalaşmasıyla öleceği zannına kapılan Marianna Kakaunaki, yanındakilere "Gülen sonrası dönemde onun yerini kim alacak?" diye sordu. Pensilvanya'daki FETÖ'cüler ise buna, "Lider tartışması olmayacak. Onun mirası bize yol gösterecektir" cevabı verdi. 

CHP'yi İzmir korkusu sardı! Hamza Dağ ile Cemil Tugay arasında... Haberi Görüntüle

BURADAKİ HERKES ONA TAPIYOR 

Gülen'in fenalaşması nedeniyle görüşmesi yarıda kalan Yunan muhabir, Kathimerine'deki haberinin geri kalanında Pensilvanya'daki diğer izlenimlerini şöyle anlattı:

"Pocono Dağları'ndan geçerken hiçbir işaret yok ama girişe ulaştığınızda kendini sürgüne gönderen imamın sağınağından daha çok bir kampla karşılaşıyorsunuz. Buraya Gülen'in iki sırdaşı eşliğinde geldim, bu nedenle kimlik göstermeme gerek kalmadı. Renkli camları olan polis aracı kapıda ve özel bir güvenlik şirketi oraya 7/24 koruyor. 

Pensilvanya'daki FETÖ kampı uzun süredir ilk kez Yunan basınınca görüntülendi.  

Bir ana bina ve 11 ev inşa edilmiş Halihazırda 20 kişi her gün bizzat Gülen'in hizmetinde çalışıyor. Arazinin kuzey kesiminde göl, kamelya, oyun alanları, basketbol ve voleybol sahaları var. Tabelalar Türkçe. Ne de olsa Gülen 20 yıldan fazla süredir burada yaşamasına rağmen İngilizce konuşamıyor ve anlamıyor. 

Burada karşılaştığım kişiler liderlerine körü körüne güveniyor ve tapıyorlar. Pensilvanya'daki kamptan ayrılırken bize lokum, erkek kolonyası ve etiketinde kampın fotoğrafı olan kadın parfümü veriyorlar. Gülen'in özel dairesinde pencere yok ancak neredeyse tüm duvarı kaplayan ve arkadan aydınlatıldığı için pencereye benzeyen dev bir fotoğraf var. Gülen'in her gün gördüğü manzara Pocono Dağları değil, İstanbul."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading