Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fetullah Gülen'in son görüntüsü yayınlandı... Montajdaki yoğun 'kesme'ler dikkat çekti

Fetullah Gülen'in son görüntüsü yayınlandı... Montajdaki yoğun 'kesme'ler dikkat çekti

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, zehirlendiği iddiaları sonrası ilk kez görüntü verdi. Örgütün yoğun montajla yayınladığı görüntüde oldukça halsiz olduğu görülen Gülen konuşmakta güçlük çekiyor.

Gündem

01.02.2024, 23:27

Sağ kolu Cevdet Türkyolu'nun talimatıyla zehirlendiği ve konuşamaz hale geldiği ileri sürülen Fetullah Gülen, sosyal medyayı sarsan iddiaların yayınlanmasından 7 gün sonra görüntü verdi. 

Örgüt medyasında bolca montajlı olarak servis edilen görüntüde FETÖ elebaşının konuşmakta güçlük çekmesi dikkat çekti. Zehirlendiği ve kendisini zehirleyenin de intihar süsü verilerek öldürüldüğü iddialarını yalanlayan Gülen, söyleyebildiği birkaç mantıklı cümlenin arka arkaya montajlanmasıyla 'ayaktayım' mesajı vermeye çalıştı. 


Kocaeli'nde konteyner yüklü gemi limana çarptı! Vinçlerin devrilmesinden sonra bölgeye... Haberi Görüntüle

İHANET YUVASINDA ZAR ZOR KONUŞTU


Pensilvanya'daki malikanesinden apartopar neden çıkarıldığına ve Cevdet Türkyolu'nun villasına neden römorkla taşındığına değinmeyen Gülen, örgüt kampından dakika dakika bilgi sızmasından ötürü ihanet yuvasında devreye sokulan yoğun önlemlerden de bahsetmedi. 

Örgüt, Gülen'in mollalarıyla yeniden biraraya gelmesine vesile olduğu için geçtiğimiz günlerde Arnavutluk'ta ölen FETÖ üst düzey sorumlularından Erdoğan Tüzün'ü anmasını da sanki Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dua etmiş gibi montajlayarak yeni bir ikiyüzlülüğe imza attı. 

"Erdoğan bey, bizi biraraya getirdin, mekanın cennet olsun" diyen Gülen, Pensilvanya'ya dair haberlerden ötürü mağdur olmuş pozlarına büründü. Servis edilen son görüntüsüyle artık zar zor konuşabildiğini dünyaya ilan eden Gülen'in mecalsiz hali, zehirlendiği iddialarını daha da güçlendirdi. 

Çocuk oyuncu Batuhan Göksu neden öldü? Batuhan Göksu kanser miydi?... Haberi Görüntüle

HİÇ KİMSE İKNA OLMADI

Görüntüleri yorumlayan birçok kişi Fetullah Gülen'in 'ölmek üzere olduğunda' hemfikir. Pensilvanya'da yaşananlara dikkat çekerek Türkiye'nin gündemine oturan Avukat Burak Bekiroğlu, FETÖ'nün servis ettiği son yayını şöyle yorumladı: 

"6 gün önce ne demiştim? İlacı dayamışlar birkaç kelime söyletmeye çalışıyorlar diye. Video yayınlamışlar düzgün konuşamıyor. Beter Peltek modunda kelimeleri yuvarlayarak zor konuşuyor. Görüntülerden belli Gidici. 6 ay yaşamaz."

Bekiroğlu bir hafta önce de konuşma yetisini kaybeden Gülen'e zorla çorba içirildiğinden ve FETÖ elebaşına birkaç cümle söyletip kaydedilmek istendiğinden bahsetmişti. 

1 Nisan'da okul var mı? 1 Nisan Pazartesi okullar kapalı... Haberi Görüntüle

BU ZEHİRLENMEMİŞ HALİ Mİ?

Teoman Dragonov rumuzlu bir vatandaş ise "Bu zehirlenmemiş hali mi? Fetoşu ölüm yatağından kaldırıp konuşturmuşlar! Videoda çok sayıda 'cut' var. Söylediklerini ezberletip ardarda birkaç kez çekim yapmışlar. Düzgün cümle kurabildiği saniyeleri kesip montajlayıp yayınlamışlar. Ne konuştuğunun bile farkında değil. Zar zor nefes alıyor" yorumunda bulundu. 

Gazeteci Fuat Uğur ise "Konuşmayı defalarca bölük pörçük çekmişler. Yandaki koltuk ve bazı eşyalar bir kayboluyor bir çıkıyor. Erdoğan’a yönelik o alçakça montajı da aynı yöntemle yapmışlar. Ölsen bile yatacak yerin yok şerefsiz" diye yazdı. Gazeteci Nedim Şener de görüntüler hakkında şunları dile getirdi: "Zehirlenmemiş, ZEHİRLEMEYE devam edecekmiş.
Bir şeyde haklı; Allah’ın yıkmadığını kimse yıkamıyor. Ama kurduğu ihanet yapılanmasının yıkılışını hala anlamıyor. Anlayacak, konuşamasa da duyacak."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading