Yandex Metrica

Fetullah Gülen'den yeni ses kaydı: 'Şeytan' deyip durdu, örgüt üyelerine 'ABD için örnek davranış sergileyin' dedi

Fetullah Gülen'den yeni ses kaydı: 'Şeytan' deyip durdu, örgüt üyelerine 'ABD için örnek davranış sergileyin' dedi

FETÖ elebaşı Gülen, örgüt sitesinde yayınlattığı ses kaydında ecel kaygısıyla 'şeytan' deyip durdu. "Ben kendi hayatımı çok doğru bir çizgide sürdürdüğüm kanaatinde değilim" diyen Mason üstadı Gülen, örgüt üyelerinden ABD için örnek davranışlar sergilemelerini istedi.

Gündem

23.01.2024, 19:02

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, örgüt üyelerine 'ecelinin yaklaştığı' mesajı verip vasiyet niteliğinde ses kayıtları yayınlatmaya devam ediyor. Gülen, örgütün 'Herkül' isimli sitesinde dün yeni bir ses kaydı servis ettirdi. 

Zorlukla konuşabilen ve artık görüntülü klip yayınlayamaz duruma gelen FETÖ elebaşı, son ses kaydında 'kendileriyle şeytanın uğraşmakta olduğunu' ileri sürdü. Neredeyse her cümlesinde şeytandan bahseden meşhur Mason üstadı Gülen, ecel vakti yaklaşınca şu itirafta bulunmaktan kendini alamadı: "Ben kendi hayatımı çok doğru bir çizgide sürdürdüğüm kanaatinde değilim." 

Allah yolunda bir hayat süremediği için kendisinin ve takipçilerinin başına çeşitli belaların geldiğini kaydeden Gülen, orada bulunan örgüt üyelerine "Aynı hatalara düşmeyin" uyarısında bulundu. Örgütü büyütüp yarınlara taşımalarını isteyen Gülen, 'süper güç' dediği Amerika için örnek davranışlar sergilemeleri gerektiğini kaydetti. 

Bazı kısımlarına montajda frekans patlaması şeklinde efekt konulup kesildiği gözlenen ses kaydı, konudan konuya atlayan Fetullah Gülen'in zihinsel sorunlarını da gözler önüne serdi. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sızdırdığı teröristleri eliyle 15 Temmuz darbe girişimine imza atan Gülen, 1999 Mart'ından buyana ABD'nin Pensilvanya eyaletinde korunaklı bir çiftlikte yaşıyor.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading