Yandex Metrica
SON DAKİKA
FETÖ’nün Goebbels'inden bir kumpas daha! 45 günde neler oldu? Muharrem İnce adaylıktan çekildi

FETÖ’nün Goebbels'inden bir kumpas daha! 45 günde neler oldu? Muharrem İnce adaylıktan çekildi

Çeşitli montaj kaset ve dekontlarla hedef alınan Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, seçime 3 gün kala adaylıktan çekildiği açıkladı. İnce'ye kurulan kaset komplosunun arkasındaki isim, Deniz Baykal'a da kaset kumpası yapan FETÖ'cü Cevheri Güven çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:52

14 Mayıs'taki seçimlerde Cumhurbaşkanı adaylarının açıklanmasının ardından, FETÖ'cüler sosyal medya üzerinden karalama kampanyası yapmaya başladı. Firari FETÖ'cüler, Muharrem İnce'nin 10 milyon dolar aldığını iddia ederek montaj dekontlar hazırladı.

Sosyal medya üzerinden, Muharrem İnce'nin "Külliye’den para aldığı ve bu parayla lüks bir ev satın aldığı" iddiaları yayıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Muharrem İnce; mal beyanında bulunduğunu açıklarken, paylaşılan dekontların montaj olduğu ve Külliye'den para aldığı iddiasının tamamen yalan olduğunu birçok kez dile getirdi. 

2024 MARDİN-SAVUR SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Mardin-Savur'da hangi... Haberi Görüntüle

"BUNU MEMLEKETİM İÇİN YAPIYORUM"

"Son 45 günde gördüğümü son 45 senede görmedim" diyen Muharrem İnce bugün yaptığı adaylıktan çekilme konuşmasında; 45 gün boyunca ödeme aldığı, adaylıktan çekilmemesi için rüşvet aldığı, ses kayıtları ve montaj ve sahte dekontlar ile hedef alındığını ifade etti. İnce, Memleket Partisi mutlaka Meclis’te olmalıdır. HDP var, CHP listelerinden giren DEVA, Gelecek Partisi, Saadet Partisi var, AKP var. Atatürkçüler azınlıkta olacak Meclis’te. Türkiye’nin sigortası Memleket Partisi’dir. Kim saldırırsa saldırsın, istedikleri montaj dekont yapsınlar, Memleket Partisi’ne her evden bir oy bekliyorum.

O çekilemez, Saray’dan para aldı’ dediler. Bakın benim bu kumpaslarda, sahte dekontlardan korktuğum yok. 45 gündür kimseden korktuğum yok. Adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum."

1 Nisan'da İzmir'de okullar tatil mi? İzmir'de 1 Nisan'da okullar... Haberi Görüntüle

FİRARİ FETÖ'CÜDEN SAHTE PAYLAŞIM

Muharrem İnce hakkındaki saldırıların merkezi FETÖ'nün sözde propaganda sorumlusu, "Goebbels" lakaplı Cevheri Güven olurken; Güven'in yakın takipçisi firari FETÖ’cü Metin Güler, İsrail’de çekilmiş pornografik bir filmden alınan fotoğraf karesini, “Muharrem İnce’nin kaseti” diyerek paylaştı. Paylaşımın yalan olduğu ispatlandıktan sonra, sahte paylaşım anında silindi. İkinci saldırı ise yine Cevheri Güven tarafından yönetilen Ali Yeşildağ isimli Twitter hesabından yapıldı. Paylaşımda; Alman bir yetişkin aktörle, Türk kökenli Jasmin lakaplı oyuncunun video kaydından alınan 4 ekran görüntüsü yayınlandı. Bu paylaşımın da yalan olduğu ispat edildi. 

İşsizlik rakamları açıklandı! Son 10 yılın en düşük seviyesi Haberi Görüntüle

BAYKAL'A KASET KUMPASI KURMUŞTU

CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın özel hayatıyla ilgili yapılan kumpasta FETÖ üyesi toplamda 120 kişi hakkında 92 yıla kadar hapis cezası kararı çıktı. Aynı dönem Star gazetesinde görev alan firari FETÖ'cü Cevheri Güven, Deniz Baykal'ın görüntülerini yayınlattı. Yaşanan bu son olaylar akıllara Baykal kaseti sürecini getirdi. 

Hala firari olan firari FETÖ'cü Cevheri Güven, Almanya'da yaşıyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading