Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fetö'nün emniyet sorumlusu yakalandı

Fetö'nün emniyet sorumlusu yakalandı

FETÖ/PDY'nin 'emniyet mahrem imamı' olan ve 4 yıldır aranan şüpheli N.Ç., Ankara'da saklandığı evde yakalandı.

Gündem

23.01.2024, 21:56

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile mücadele için kurulan özel ekibin çalışmaları sonucu, hakkında 2017'den bu yana Ankara Ağır Ceza Mahkemesince "silahlı terör örgütü kurma ve yönetme suçu"ndan aranma kaydı bulunan, FETÖ/PDY'nin "Soner" kod adlı emniyet mahrem imamı N.Ç.'nin, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir evde saklandığı tespit edildi.

DÖRT YILDIR FİRARİ OLAN FETÖCÜ KILIK DEĞİŞTİRMİŞ

Dört yıldır firari olarak aranan şüpheli N.Ç.'nin yakalanmamak için kılık değiştirdiği ve başkasının üzerine kayıtlı bir aracı kullandığını tespit eden özel ekip, takibe aldıkları N.Ç.'yi saklandığı eve düzenlediği operasyonda gözaltına aldı.

Yakalanmamak için sahte kimlik de kullandığı belirlenen şüphelinin, polis uygulamalarından bu şekilde kurtulduğu anlaşıldı.

Operasyon sırasında yine başkasına ait kimlik numarasını söyleyerek polislerden kurtulmaya çalışan N.Ç.'nin, kimlik tespit çalışması sonucu doğru kişi olduğu belirlendi.

ZANLI MEB'DEN İHRAÇ

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ihraç olan zanlının, örgütün şifreli mesajlaşma programı ByLock kullanıcısı olduğu ve örgütsel mesajlaşmalar yaptığı tespit edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading