Yandex Metrica
SON DAKİKA
FETÖ Makedonya'da herkesi dolandırdı: Parasız kalan örgüt üyeleri baldırı çıplak Almanya'ya kaçtı

FETÖ Makedonya'da herkesi dolandırdı: Parasız kalan örgüt üyeleri baldırı çıplak Almanya'ya kaçtı

Mahrem sorumlular tarafından dolandırıldıklarını belirten FETÖ üyelerinin feryadına bir yenisi daha eklendi. Örgüt için yıllardır mesai harcadığını fakat parasının ödenmediğini belirten bir militanın yazdığı satırlar, CIA güdümlü casusluk ağının Makedonya'da ne halde olduğunu gözler önüne serdi.

Gündem

20.03.2024, 23:14

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) içerisinde faaliyet yürütmekte ısrar edenler, emir aldıkları 'mahremler' tarafından dolandırıldıklarını anlayınca sosyal medyada feryat figân ediyor. Bunun son örneği Makedonya'da yaşandı.

FETÖ'nün emrinde yıllardır az maaşla çok iş yapan ve kıt kanaat geçinen 'hizmet'liler, kendilerine emir ileten abileri tarafından sömürüldüklerini anladıklarında artık çok geç oluyor. Baldırı çıplak bir halde Makedonya'dan Almanya'ya göç ettiklerini dile getiren FETÖ üyelerinin her şeye rağmen örgüt elebaşı Fetullah Gülen'e toz kondurmaması dikkat çekti. 

Örgüt parasının mahrem sorumlular Muhammed Bahçe ve Yakup Arslan tarafından hortumlandığını belirten FETÖ üyelerinin sosyal medyadaki itirafları, ABD destekli casusluk şebekesinin ağına düşmüş militanların nasıl bir ruh hali içerisinde bulunduğunu da oldukça iyi bir şekilde gözler önüne seriyor. İşte bir FETÖ üyesinin bir başka örgüt 'abisine' yolladığı ve daha sonra sosyal medyada yayınlanan itiraf satırları:

"Haramiler yüzünden hizmetten soğudum artık. Senelerce Makedonya'da maaşımızı alamadık, borçla yaşadık, oradan ayrılırken de bir şey alamadık, baldırı çıplak geldik Almanya'ya. Orada durumlar kötü diye... Hocam bir duyduk ki baştakiler bilmem ne kadar avrolarla kasasını doldurup çıkmış. Gariban öğretmenler de 5 kuruşsuz geldi hocam, nerede bizim adaletimiz?"

2024 TOKİ KAHRAMANMARAŞ DEPREM KONUTLARI KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI - TOKİ... Haberi Görüntüle

AYNI TERANE: BÜYÜĞÜMÜZÜN HABERİ VAR MI?

"Hocam bu yapılanlardan büyüğümüzün haberi oluyor mudur? O kadar arkadaş çıktı oradan, gariban öğretmenler 5 kuruşsuz... Durumların iyi olduğu dönemlerde dahi 'bunlara para vermeyelim kudururlar' denilmiş ve yüklü bir miktar para bir yere yatırım yapılmış, Yakup Arslan ve Muhammed Bahçe tarafından. İkisi de oradan cebini doldurup çıktılar hocam. Allah rızası için bu olaya bir el atın, büyüğümüze iletin."

FETÖ'nün Makedonya'daki koleji

"Makedonya'ya geldiğimizde 1100 avro civarı bir maaşımız ve bursumuz olduğunu, bunun 650 avrosunu bankadan, geri kalanını elden alacağımız söylendi. İlk seneler her şey yolunda gitti. Sonra Üsküp'te bir okul olmasına rağmen yeni okul inşaatına başladılar. Bütün parayı bu okula yatırıp insanları sersefil ettiler. Denilene göre 7 milyona mâl olacak okulu 20 milyona mâl etmişler."

ABB Başkan adayı Altınok'tan 600 daire iftirasına sert tepki: Tapusunu... Haberi Görüntüle

ÖRGÜT PARALARINI İÇ ETMİŞ 

"Ben oradan ayrıldım. Son seneler maaşlar 350 avroya kadar düşmüştü. İnsanlar akrabalarından borç para bulup ancak geçinebiliyorlardı. Bir odada iki çocukla tüplü soba yakarak ısınıyorduk. 15 bin avro borç aldım abi bacanağımdan... Sıkışıklığın ilk zamanlarında 'her şey geçecek, düzelecek' diyorlardı. Makedonya'da 28 bin 518 avro paramı vermediler."

Makedonya'da FETÖ'nün Zaman gazetesi yayınlanmaya devam ediyor.

"Durumumu Önder Özgürlü'ye anlattım. 4 senede toplam 1000 avro gönderdiler. 3 yıldır insanları oyalamak için orada bir eski okul arazisinin satılıp paraların ödeneceğini söylüyorlar. Makedonya'da 5 milyona planlanan okulu 20 milyon avroya mâl eden Muhammed Bahçe ve Yakup Arslan bırakın görevden alınmayı, yükseltildiler. Yakup Arslan tüm Balkanlar'ın imamı oldu. Muhammed Bahçe ise genel müdür yardımcılığından genel müdürlüğe yükseldi."

Uraloğlu duyurdu: Türkiye artık eve kadar fiberde Avrupa'da 2. sırada! Haberi Görüntüle

İFLAH OLMALARI ZOR, BETER OLSUNLAR

"Sadece Yakup ve Muhammed değil, serrehber Ömer ve eski genel müdür Bülent de suçludur. Bunlar da kendi çıkarları için seslerini çıkarmadı. Herkes kendini düşündü. Muhalefet etmeye cesaret edemediler. Bunlar yaşanan tüm pislikleri biliyorlar. İkisi de Almanya'da şu an. Ayrıca Makedonya'nın şu anki genel müdürü tam bir yalancı. Soyadı zaten Çoban. Ona 'Yalancı Çoban' ismini taktı arkadaşlar. Ağabeyleri gibi çok rahat yalan söyleyen biri. Milleti 'okulu satacağız, paranızı vereceğiz' diye oyalayıp duruyorlar 6 yıldır. Ne hikmetse hâlâ satamadılar. Ama ruhlarını şeytana sattıkları kesin. Milletin o kadar ahı var ki üzerlerinde, iflah olmaları zor. Beter olsunlar!"

Seçim yasakları ne zaman başlayacak? YSK tarih verip uyardı Haberi Görüntüle

DİĞER ÜLKELERDE DE DURUM AYNI

Sosyal medyadaki bu mesajları gören diğer örgüt üyeleri de tepeden tırnağa yolsuzluğa batmış FETÖ mahrem yapılanmasına tepki gösterdi.

"Mahremler kadar şerefsiz bir zümre yok Milletin fakir ögrenci okutun diye verdigi himmetlerle zevki sefa yapmiş şerefsizler! Rehberlik adi altinda ezilen paralar. Diger yanda hakkına hukukuna girilen saf cemaat çalışanları... Tüküreyim sizin mahreminize" diyen bir örgüt üyesine bir başka örgüt üyesi "Afrika'da durumlar da aynen Makedonya'daki gibi" şeklinde cevap verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading