Yandex Metrica

FETÖ'cüleri geri getirecekler! Kılıçdaroğlu'nun danışmanından Türkiye'yi kaosa sürükleyecek itiraf!

FETÖ'cüleri geri getirecekler! Kılıçdaroğlu'nun danışmanından Türkiye'yi kaosa sürükleyecek itiraf!

FETÖ, PKK ve 7'li masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Recep Cengiz'den şok eden itiraf! Cengiz, "KHK ile uzaklaştırılan hakimleri, savcıları, askerleri, bürokratları görevlerine çağıracağız." dedi.

Gündem

13.03.2024, 18:20

7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ve PKK bağlantıları nedeniyle kamudaki mesleki görevlerinden ihraç edilen KHK'lılar için 'görevlerine iade edeceğiz' vaadi bilinirken benzer açıklamalar 28 Mayıs seçimleri öncesi sık sık dillendiriliyor. Son olarak; Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Recep Cengiz de KHK ile görevlerinden uzaklaştırılan hakim-savcı-asker ve bürokratların görevlerine iade edileceği itirafında bulundu. Cengiz, KHK'lılara ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Avrupa Yakası tekrardan mı başlayacak? Gülse Birsel Avrupa Yakası açıklaması Avrupa Yakası tekrardan mı başlayacak? Gülse Birsel Avrupa Yakası açıklaması Haberi Görüntüle

FETÖ'CÜLERE BAYRAM ETTİREN AÇIKLAMA

Kemal Kılıçdaroğlu'nun özellikle daha önce yaptığı "KHK'lıların tamamı görevlerine iade edilecek. Bir arkadaşımız sadece bu işlerle ilgilenecek." açıklaması hafızalarda yer alırken danışmanı Recep Cengiz'den de benzer bir açıklama geldi.

Resmi Gazete'de yayımlandı: İliç için Meclis Araştırması Komisyonu üyeleri belli oldu Resmi Gazete'de yayımlandı: İliç için Meclis Araştırması Komisyonu üyeleri belli... Haberi Görüntüle

"TEKRAR GÖREVE ÇAĞIRACAĞIZ"

Recep Cengiz, "Yaşları uygunsa tekrar göreve çağıracağız. Sadece adli ve savcılar değil, asker de bürokrasi de göreve... KHK ile çeşitli yol ve yöntemlerle emekli edilerek bu bürokratların görevlerine son verildi. Bunlarla çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading