Yandex Metrica

Fetö'cüler ve PKK'lılar kutlama yarışına girdi!

Fetö'cüler ve PKK'lılar kutlama yarışına girdi!

HDP'li vekil Ömer Faruk Gergerlioğlu, Anayasa Mahkemesinin hak ihlali kararının ardından tahliye edildi. Gergerlioğlu'nun tahliyesi sonrası firari FETÖ'cüler ve PKK destekçileri, sosyal medyada kutlama yarışına girdi.

Gündem

23.01.2024, 17:37

HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, Anayasa Mahkemesi'nin hak ihlali kararının ardından tutuklu bulunduğu Sincan Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye edildi. Tahliyesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma gelen yorumlar dikkat çekti.  Gergerlioğlu'na firari FETÖ'cülerden peşpeşe kutlama mesajları geldi. 

Son dakika... Heniyye: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ı Kuvay-i Milliye'ye benzeten açıklaması Filistin halkı için övünç kaynağıdır' Son dakika... Heniyye: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ı Kuvay-i Milliye'ye benzeten açıklaması... Haberi Görüntüle

MİLLETVEKİLLİĞİ OY BİRLİĞİYLE DÜŞÜRÜLMÜŞTÜ

HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında 'terör örgütü propagandası' yapmak suçlamasıyla fezleke hazırlanmış, daha sonra Meclis'te oy birliğiyle milletvekilliği düşürülmüştü.  Gergerlioğlu hakkındaki dava sonucunda tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Avukatları tarafından AYM'ye yapılan başvuru sonrası Yüksek Mahkeme, Gergerlioğlu'nun 'siyasi faaliyette bulunma hakkı' ve 'ifade hürriyeti'nin ihlal edildiğine oy birliğiyle hükmetmişti.

Gergerlioğlu'na 30 bin lira tazminat ödenmesine de hükmeden AYM'nin kararı sonrası, Kocaeli 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi, Gergerlioğlu'nun tahliyesine hükmetti. Kararın ardından Gergerlioğlu, yaklaşık 4 aydan bu yana tutuklu bulunduğu Sincan Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye edildi

Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir? Rönesans halka arzda bireysel kaç lot düşer? Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir? Rönesans halka arzda bireysel kaç... Haberi Görüntüle

'NEREDE KALMIŞTIK?' PAYLAŞIMINA FİRARİ FETÖ'CÜLERDEN DESTEK YAĞDI

Ömer Faruk Gergerlioğlu, tahliye kararının ardından sosyal medya hesabından 'Nerede kalmıştık?' şeklinde bir paylaşımda bulundu. Paylaşıma destek veren isimler dikkat çekti. Başta FETÖ'nün firarileri isimleri ve PKK destekçileri paylaşımın altında toplandı.

Emre Uslu, Adem Yavuz Arslan gibi FETÖ'cüler ve Can Dündar gibi firariler, kararı sevinçle karşılayanlar arasında yer aldı. 

Kirli ittifak bir kez daha gün yüzüne çıktı! CHP'li başkan Abdullah Öcalan'ın  fotoğrafının altında toplantıya katıldı! Kirli ittifak bir kez daha gün yüzüne çıktı! CHP'li başkan... Haberi Görüntüle

FİRARİ FETÖ'CÜLERDEN "HOŞGELDİN" PAYLAŞIMI 


Gergerlioğlu'nun paylaşımına yanıt veren firari FETÖ'cüler, Emre Uslu ve Adem Yavuz Arslan 'hoşgeldin, geçmiş olsun' ifadelerini kullandı. Terör örgütü PKK'ya destek veren mesajlarıyla  tanınan ve PKK'nın propagandasını yapmak suçundan yargılanan Ahmet Aziz Nesin de, FETÖ'cü isimlerle benzer şekilde bir paylaşım yaptı.

23 Nisan kargolar ve PTT açık mı? 2024 23 Nisan salı günü kargolar açık mı? MNG, Yurtiçi, Surat, Aras, PTT! 23 Nisan kargolar ve PTT açık mı? 2024 23 Nisan... Haberi Görüntüle

FİRARİ CAN DÜNDAR DA KUTLADI

MİT tırları davasında yargılanan ve  27,5 yıl hapis cezasına çarptırılan firari Can Dündar da, Gergerlioğlu'nun oğlu Salih'in yaptığı paylaşıma, "Bütün esirler salıverilsin" ifadeleriyle destek verdi.

FETÖ KONTENJANINDAN HDP'DE VEKİL OLDU

Ömer Faruk Gergerlioğlu, 17-25 Aralık darbe sürecinin arından FETÖ'nün bir aparatı haline geldi.  FETÖ ile ilgili konularda Gergerlioğlu ön saflarda yer aldı. 2018’den sonra HDP’den milletvekili adayı olduğunda, listeye bu kez terör örgütü PKK'yı aldı.Katıldığı bir programda sunucunun “PKK’yı bir terör örgütü olarak niteliyor musunuz” sorusuna verdiği “Bir terör varsa, devlet de PKK da terör estiriyor” cevabı Gergerlioğlu'nun yeni rolüne dair işaret fişeği olmuştu. 

PKK terör örgütünün paçavrasını meşrulaştırdığı fotoğrafta da, FETÖ'nün gaybubet evlerinde alem yaptığı ortaya çıkan şahıslarla ilgili algı oluşturma kampanyasında da Gergerlioğlu ismi vardı. Kırmızı bültenle aranan firari FETÖ'cülerle çevirim içi toplantıya bile katıldığı ortaya çıkan Gergerlioğlu'na yönelik genel kanı, FETÖ kontenjanından HDP vekili olduğu yönünde. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading