Yandex Metrica

FETÖ'cüler devrede! CHP ilk turda başaramadığı kaos ortamını 2. tura hazırlıyor! 

FETÖ'cüler devrede! CHP ilk turda başaramadığı kaos ortamını 2. tura hazırlıyor! 

7'li masa ve FETÖ'nün cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs gecesi için planları gün yüzüne çıktı. Seçim gecesi PKK, FETÖ ve CHP trollerinin kaos hazırlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın farklı galibiyeti sonrası suya düşmüş. 28 Mayıs 2. tur öncesi büyük kaos için kolları sıvayan trol ordusunun halkı galeyana getirmeye çalışacağı öngörülüyor.

Gündem

08.04.2024, 11:19

14 Mayıs gecesi halkı sokağa dönmeye çalışan FETÖ, PKK ve CHP trolleri. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ezici üstünlüğü sonrası bu emellerini gerçekleştirememiş.

Kepez Belediyesi hangi partiden? Mesut Kocagöz CHP'li mi AK Partili mi? Kepez Belediyesi hangi partiden? Mesut Kocagöz CHP'li mi AK Partili... Haberi Görüntüle

KAOS HAZIRLIĞI

CHP'liler seçim gecesi sokakları hareketlendirecek girişimlerde bulundukları ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile arasında çok ciddi oy farkı olmasına rağmen ekranlardan manipülasyon yapan İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başlanı Mansur Yavaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nın önde olduğunu yalanını ortaya atmışlardı. 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise "Öndeyiz" mesajı ile seçmenini kandırmaya çalışmıştı. 

Paidakia yemeği nedir? Nasıl yapılır?  Paidakia yemeği tarifi Paidakia yemeği nedir? Nasıl yapılır? Paidakia yemeği tarifi Haberi Görüntüle

OYLAR ÇALINDI YALANI

Liderlerin bu paylaşımlarından sonra kollarını kaos için sıvayan FETÖ'cü ve CHP'li troller “Sandıklarda oyların çalındığı, YSK’nın verilerinin şaibeli olduğu” iddia edilip YSK önünde toplanma çağrısı yaptılar. "Solcu Gazete” adıyla paylaşımlar yapan Serhat Bengü, Mardin Nusaybin’deki bir sandıkta Yeşil Sol Parti’nin 225 oyunun MHP’ye yazıldığını iddia etti.

Yarın otobüsler bedava mı 23 Nisan Salı? 23 Nisan'da marmaray, metro, metrobüs ücretsiz mi? Yarın otobüsler bedava mı 23 Nisan Salı? 23 Nisan'da marmaray,... Haberi Görüntüle

MUHARREM İNCE KUMPASI

Yaklaşık 40 bin kişilik bir trol ağı olduğu bilinen CHP'nin 14 Mayıs seçimleri öncesi masadan kalkan Meral Akşener ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye yönelik kumpas ve linç girişiminde bulunmuşlardı. Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi için montaj videoları ile servis edilen görüntüler üzerinden başlatılan çirkin linç girişimi sonrası İnce geri adım atarak adaylıktan çekildi.

Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Haberi Görüntüle

TEHLİKELİ TROL ORDUSUNA AİT BAZI HESAPLAR

Ömer Serdar Özkan (BGY), Ömer Ürpek (Darkweb), Nilgün Tap (Nurse), Resul Burak Yıldırım, Ömer Talha Besnek, Ümit Karaca (Wispherhaber), Ümüt Seyhan (Dr. Esmeralda), Rızgar Baytar, Amed Muradi Baytar (Sokak Cephesi), Filiz Konursay (Tekerlekli Örümcek), Güler Görnü (Rozzeren), İlay Kadiroğlu (itperest), Ayhan Ersin Breuer (Areskara2), Cihan Aydemir (bayqundi), Murat Tok (vatan18811938), Altan Şener (altansener), Yunus Emre Şahin (II. Frederick), Emrah Karatay (roleximyok2), Elvan Aktaş (Elvan Aktas), Mehmet Ünal (AfsinSuleyman), Emre Aydoğdu (Beyaz Kurt), Adil Murat Alan (Sleeper Owl), Mustafa Bayraktar (MUSTİİ), Süleyman Kurt (SusarsanKaybedersin), Yusuf Demir (Yusuf) Ayşe Yıldız (yıldızayşe Mka NUTUK), Fatime Gül Akkartal (Arjîne76), Hejer Al (Gençlik Devirecek) bu isimler de 16 Mayıs gecesi provokasyon yapan sosyal medya hesapları arasında yer aldı.

Twitter (X) neden yavaş, açılmıyor 23 Nisan? Twitter kapandı mı, neden donuyor? Twitter (X) neden yavaş, açılmıyor 23 Nisan? Twitter kapandı mı,... Haberi Görüntüle

14 MAYIS GECESİ ATILAN KOAS MESAJLARI

Furkan Güngör (Haber Report): Birçok sosyal medya kullanıcısı Kılıçdaroğlu’na ‘YSK’ya git’ çağrısı yaptı.

Hüseyin Dicle (Militer Doktrin): YSK önüne gerekirse 50 bin avukatla gidin! SADAT'ın kapısına gittiğiniz gibi YSK’ya da gidin! YSK'yı mercek altına alın. İkinci tura dikkat!”.

Hakan Arslan (Komunistbaskan): Derhal YSK’ya git başkan.

Elif Güveloğlu (Müjde Ar adına sahte hesap) Sn. Kılıçdaroğlu bir tweet atarak ‘Haydi YSK’ya yürüyoruz’ dese milyonları peşine takar.

İbrahim Akyol: Korkmayın. Biz halkız. YSK’nın önüne gidin bizi çağırın. Biz kazandık çalmalarına izin vermeyin,

Mert Kök (Astrolog Meral): 2018’de yüzde 52 alan bir kişi, bu kadar olumsuzluğa rağmen nasıl yüzde 49 oy alabiliyor? Kılıçdaroğlu YSK’ya neden gitmiyor?

Oktay Doğan (Sol Yumruk): (Yavaş ve İmamoğlu’nu işaret ederek) Haydi YSK’ya gidin ve her bir oyumuzun hesabını sorun.

Ali Saygın (Tutanak Perisi) Hasan Hüseyin aşkına, pir aşkına, can aşkına avukatları YSK önüne yığ be adam bu kararı tanımıyoruz de.

Halit Sıkıcı (Ters Adam): Sayın Kemal Kılıçdaroğlu YSK önüne gitmemiz hesap sormanız gerekiyor @kilicdarogluk haydi.

FETÖ'CÜ HESAPLARA SORUŞTURMA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2023/109642 sayılı soruşturma dosyası kapsamında seçim sonuçları ile ilgili sosyal medyada yalan ve yanıltıcı haber ve bilgi paylaşan hesaplar hakkında soruşturma başlatıldı. 

Söz konusu hesapların kullanıcıların tespiti ve ifadelerinin alınması için Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne yazı yazıldı. Kimlik tespitlerinin akabinde ifadelerinin alınması ve şüpheliler hakkında iddianame düzenlenmesi bekleniyor.

1-@ajans muhbir Muhbir 

2-@Haber Haber (@Haber)/ 

3-@avcemilcicek Cemil Çiçek (@avcemilcicek) / Twitter

4-@BRCNYLDRM78 Bircan Yıldırım (@BRCNYLDRM78) / Twitter-

5-@Rose02648610 Rose(Gül Şahin,Gül'ce) 

6- @ilavetvArif07 Arif Kocabıyık (@ilavetvArif07) / Twitter-

7-@EGurbas_TR03 Yarbay Ethem Gürbas (@EGurbas_TR03) / Twitter

8- @solcugazete Solcu Gazete

9-@Darkwebhaber Dark Web Haber( @Darkwcbhaber) / Twitter-

10- @HaberReport Haber Report (@HaberReport)/ Twitter-

11-@sevilayyaziyor Sevilay Yılman (@sevilayyaziyor) /Twitter

12-@artigercek artıgerçek (@artigercek)/ Twitter-

13-@ArtiTV _Artı TV (@ArtiTV_) / Twitter

14-(@zubeydesariii Zübeyde Sarı (@zubeydesariii) / Twitter-

15-@deryabuyukuncu Derya Büyükuncu (@deryabuyukuncu) /Twitter

16-@Semra_Kolukirik Semre Kolukırık (@Semra_Kolukirik)/ Twitter-

17-@crkml Kemal Uçar (@crkml) / Twitter-

18-@cesuradalet Kemal Karanfil (@cesuradalet) / Twitter

19-@pusholder Pusholder (@pusholder) / Twitter-

20-@baselkanir basel 

21-@aykiricomtr Aykırı 

22-@kacsaatolduson Kaç Saat Oldu? 

23-@meralakcaner Astrolog Meral Akcaner 

24-@SunaVarol _ Suna Varol 

25-@gusholderhaber Gusholder 

26-@leaxforce 

27- @portovechiaaa BEELI’S 

28-@SimonettaVspc Filiz Aslan 

29-@kayhanayhann Kayhan AYHAN 

30-@beehaber  Bee Haber 

31-@yirmiiucderece 23 DERECE 

32-@'beyazkurtreal Beyaz Kurt 

33-@ankara kusu ANKARA KUŞU 

34-@MstSelanik TÜRKİYE GERÇEKLERİ 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0


Loading