Yandex Metrica
SON DAKİKA

FETÖ'cü Serkan Karabacak 3 hafta önce deprem olacağını iddia etmişti! Kirli plan devreye mi sokuldu?

FETÖ'cü Serkan Karabacak, Twitter'da 3 hafta önce katıldığı yayında, Türkiye'de 7,4 büyüklüğünde deprem olacağını söyleyerek 'her yerin temizleneceğini' öne sürmüştü. FETÖ firarisinin bu açıklaması sonrası akıllara HAARP ile deprem mi yapıldı sorusu akıllara geldi.

Gündem

28.03.2024, 01:14

2017 yılında Kastamonu'da Fethullahçı Terör Örgütü üyesi suçu olmaktan yargılanan Serkan Karabacak'ın 3 hafta önce katıldığı bir yayında söyledikleri gündem oldu. 

FETÖ'cü Serkan Karabacak, 3 hafta önce Twitter'da katıldığı yayında '7,4 büyüklüğünde deprem gerçekleşecek ve hiç kimse kalmayacak' diye konuştu.

Bakan Fidan'dan KYB'ye PKK uyarısı: Türkiye'nin ulusal güvenliğini tehdit ediyor Haberi Görüntüle

TÜRK HALKINA NEFRETİNİ KUSMAYI İHMAL ETMEDİ 

FETÖ'cü terörist 'Tertemiz olacak, her şey güllük gülistanlık olacak' diyerek Türkiye ve Türk halkına duyduğu nefreti dile getirdi. FETÖ'cünün 3 hafta önce söylediği bu sözler sonrası Kahramanmaraş'ta ilk olarak 7,4 olarak açıklanan ve daha sonra 7,7 olarak revize edilen depremin gerçekleşmesi vatandaşların aklında soru işareti oluşturdu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzyıllık icraatları 21 yıla sığdırıldı! Türkiye şehirleri eser... Haberi Görüntüle

DEPREMİN OLACAĞINI 3 HAFTA ÖNCEDEN BİLDİ 

Geçtiğimiz günlerde ABD savaş gemisinin İstanbul Boğazı'na demir atması da kuşkuları artırırken önceki yıllarda üstüne çokça teori kurulan HAARP teknolojisinin gerçek olup olmayacağı merak edildi. 

Konya'da uçak mı düştü? 14 Mart Konya'da düşen uçak ne... Haberi Görüntüle

HAARP SİSTEMİ DEVREYE Mİ SOKULDU? 

Diğer yandan HAARP teknolojisinin yani  Yüksek Frekanslı Etkin Güneşsel Araştırma Programı'nın atmosferin iyonosfer tabakasını araştırmak için geliştirilmiş bir sistem olduğu biliniyor. 

İyonosfer tabakası üzerinde bazı etkileri olabilen bu sistemin yeryüzündeki tektonik tabakalara etki edebildiği iddiası ise henüz kanıtlanmadı. 

Fakat buna rağmen ABD'nin himaye ettiği FETÖ'cü teröristin depremin olacağını 3 hafta önceden nasıl bildiği gizemini koruyor. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading