Yandex Metrica

FETÖ adına PKK'ya silah temin etmekle suçlanan şahsa şartlı tahliye

FETÖ adına PKK'ya silah temin etmekle suçlanan şahsa şartlı tahliye

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) operasyonu ile Özbekistan'da yakalanarak, yurda getirilen ve FETÖ/PDY adına PKK'ya silah temin etmekle suçlanan Gürbüz Sevilay, tutuklu yargılandığı davada 'konutu terk etmeme' adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

Gündem

23.01.2024, 18:09

MİT operasyonu ile Özbekistan'da yakalanarak, yurda getirilen ve FETÖ/PDY adına PKK'ya silah temin etmekle suçlanan Gürbüz Sevilay'ın, Ankara ikinci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'silahlı terör örgütüne üye olmak' ve 'örgüte silah sağlamak' suçlarından tutuklu yargılanmasına devam edildi. Savunma sanayide faaliyet yürüten şirketi olan Sevilay, duruşmaya Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile cezaevinden katılırken, avukatı salonda hazır halde bulundu.

AVM'de intihar: Cevahir AVM kapandı mı, neden kapandı? Cevahir AVM'de intihar eden şahıs öldü mü? AVM'de intihar: Cevahir AVM kapandı mı, neden kapandı? Cevahir AVM'de... Haberi Görüntüle

ÖZBEKİSTAN ÜLKE İMAMI OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ!

2016 yılında kendisi hakkında 'Özbekistan ülke imamı' olduğu yönünde yapılan ihbar sorulan sanık Sevilay, "Bu ihbarı yakın akrabam yaptı. Etkin pişmanlık kapsamında, Özbekistan'da yaşadığım dönem 4 ülke imamını söylemiştim ve bildiklerimi anlatmıştım. İhbarı kabul etmiyorum" dedi.

2024 YDS sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? ÖSYM YDS/1 sonuç öğrenme 2024 YDS sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? ÖSYM YDS/1 sonuç öğrenme Haberi Görüntüle

TÜM BİLDİKLERİNİ ANLATTIĞINI İDDİA EDEREK TAHLİYESİNİ İSTEDİ

Mahkeme Başkanının sağlık durumunun tespiti için Ankara Adli Tıp Kurumu'na neden gitmediğini sorduğu Sevilay, "Ankara Adli Tıp Kurumu'na gidip gelmek ölümden beter bir şey, ben zaten hastayım bu yüzden gitmedim" dedi. Sevilay, 9 aydır tutuklu olduğunu ve etkin pişmanlık hükümleri kapsamında da bildiklerini anlattığını ifade ederek, tahliyesini istedi.

Alevler hızla büyüdü! Esenyurt’ta mobilya imalathanesinde yangın! Alevler hızla büyüdü! Esenyurt’ta mobilya imalathanesinde yangın! Haberi Görüntüle

ADLİ KONTROL VE KONUT TERK ETMEME ŞARTI İLE TAHLİYE EDİLDİ

Mahkeme heyeti sanık Sevilay'ın 'konutu terk etmeme' adli kontrol şartıyla tahliyesine karara vererek, duruşmayı erteledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading