Yandex Metrica

Fermuar sistemiyle ambulansa yol verdiler! Bakan Koca'dan teşekkür gecikmedi

Fermuar sistemiyle ambulansa yol verdiler! Bakan Koca'dan teşekkür gecikmedi

İstanbul'da seyir halindeki ambulansa yol vermek için "Fermuar sistemi"ni başarıyla uygulayan araç sürücüleri, şaşkınlık yarattı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulundu ve sürücülere teşekkür etti.

Gündem

23.01.2024, 20:24

İstanbul'da, ambulansa yol vermek için "Fermuar sistemi"ni başarıyla uygulayan araç sürücülerinin görüntüsü Türkiye'nin gündemine oturdu. Şaşkınlık yaratan görüntü, sosyal medyada büyük ilgiyle izlenirken sürücüler, herkesin takdirini kazandı.

'Helal olsun' dedirten görüntülerin ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulundu ve sürücülere teşekkür etti.

Şanlıurfa'da çıplak kadın sokakta neden gezdi? Şanlıurfa'da çıplak kadın olayı ne 2024? Şanlıurfa'da çıplak kadın sokakta neden gezdi? Şanlıurfa'da çıplak kadın olayı... Haberi Görüntüle

''TEŞEKKÜR EDİYORUZ''

Bakan Koca yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; ''Trafiğin en yoğun olduğu şehrimiz İstanbul'da, ambulansa fermuar sistemiyle, yani sağ ve sol şeride çekilerek yol veren sürücülere bu örnek davranışları için teşekkür ediyoruz.

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarih verdi Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf... Haberi Görüntüle

''İYİ ÖRNEK EN İYİ UYARIDIR''

Ambulans sirenini duyduklarında gösterdikleri davranış alkışlanmaya değer. İYİ ÖRNEK EN İYİ UYARIDIR.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading