Yandex Metrica

Fenerbahçe tribünlerinde siyasi provokasyon

Fenerbahçe tribünlerinde siyasi provokasyon

Daha önce 'hükümet istifa' şeklinde tempo tutan Fenerbahçeli taraftarlar, geçtiğimiz haftalarda oynanan Trabzonspor maçında yapılan tezahüratın aynısını dün akşam yaptı. Sivasspor maçında Fenerbahçe tribünleri “Mecliste Hizbullah istemiyoruz!” sloganı attı.

Gündem

23.01.2024, 20:56

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ın arkasında şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında dün akşam sahasında Sivasspor'u konuk etti.

Fenerbahçe, 0-0 biten ilk maçın rövanşını 3-0 kazandı Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kalmayı başardı.

Sarı-lacivertliler, adını finale yazdırırken tribünlerden yükselen siyasi tezahüratlar dikkatlerden kaçmadı.

Daha önce 'hükümet istifa' şeklinde tempo tutan Fenerbahçeli taraftarlar, geçtiğimiz haftalarda oynanan Trabzonspor maçında yapılan tezahüratın aynısını dün akşam yaptı.

Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Bursa'da toplu taşıma bedava mı? Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında... Haberi Görüntüle

''MECLİS'TE HİZBULLAH İSTEMİYORUZ''

Fenerbahçeli taraftarlar, Trabzonspor maçında olduğu gibi yine "Meclis'te Hizbullah istemiyoruz" şeklinde  tezahüratta bulunarak tepki gösterdi.

Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat Doblo park etti: İşte o anlar Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sarı-lacivertli renklere gönül verenlerin bu tepkisi kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu. Konuyla ilgili sayısız yorumlar yapıldı. Bu tezahüratın ardından sosyal medyadada 'Bu sloganları kim sipariş ediyor' yorumunun yapılmasına neden oldu:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading