Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusuna hapis şoku! Sevgilisine şiddet uyguladı

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusuna hapis şoku! Sevgilisine şiddet uyguladı

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Berisha, iddialara göre sevgilisi Vesa Vllasaliu'yu dövüp evden attı. Genç kadının eşyalarına da el koyan Berisha, hakkında uzaklaştırma kararı çıkarıldı. Berisha, mahkeme kararına uymazsa 30 gün hapis cezasına çarptırılacak.

Gündem

23.01.2024, 19:13

Fenerbahçe'nin futbolcusu Berisha, evlenmeyi düşündüğü sevgilisi Vesa Vllasaliu'yu dövüp evden attı.

Vesa Vllasaliu, avukatı aracılığıyla Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak Fenerbahçeli forvet Mergim Berisha'dan şikayetçi oldu.

21 saat mahsur kaldı! Teleferik kazasından kurtuldu: Helikopterden iner inmez yeri öptü 21 saat mahsur kaldı! Teleferik kazasından kurtuldu: Helikopterden iner inmez... Haberi Görüntüle

GEÇTİĞİMİZ EYLÜL AYINDAN BERİ BİRLİKTELER

Şikayet dilekçesinde Vllasaliu ile Berisha'nın 2021 yılının eylül ayından beri beraber yaşadıkları ve normal şartlar altında gelecek ay evlenmeyi planladıkları belirtildi.

Suç duyurusu dilekçesinde Berisha'nın, Vllasaliu'ya şiddet uyguladığı ve birlikte yaşadığı Ümraniye'deki rezidanstan kovduğu öne sürüldü.

Yarın otobüsler bedava mı 23 Nisan Salı? 23 Nisan'da marmaray, metro, metrobüs ücretsiz mi? Yarın otobüsler bedava mı 23 Nisan Salı? 23 Nisan'da marmaray,... Haberi Görüntüle

EŞYALARINA EL KOYDU

Berisha'nın Vllasaliu'nun eşyalarına el koyduğu ve eşyalarını almasına müsaade dahi etmediği dilekçede ifade edildi. Dilekçede Berisha'nın rezidansın güvenlik görevlilerine; "Vllasaliu'yu siteye almayın" şeklinde talimat verdiği de iddia edildi.

Dilekçede, "Müvekkilin yegane gayesi faturaları dahi kendisine ait olan özel eşyalarını alıp karşı tarafla olan tüm ilişkisini sonlandırmaktır. Ancak müvekkilin şikayet edilen tarafından tekrar fiziki şiddete maruz kalma olasılığı kuvvetle muhtemeldir.

Bunun yanında kendisi, vekil edene farklı şekilde küfür ve hakaret içeren söylemler kullanmaktadır" şeklinde ifadeler kullandı. Dilekçede Berisha'nın Vllasali'yu tehdit ettiği de iddia edildi.

Berisha'nın Vllasaliu'ya ait eşyalarını vermeyerek "Yağma" suçunu da işlediği öne sürülen dilekçede Vllasaliu'nun Berisha'dan şikayetçi olduğu vurgulandı.

FETÖ'yle mücadele devam ediyor: İzmir'de 18 kişi tutuklandı FETÖ'yle mücadele devam ediyor: İzmir'de 18 kişi tutuklandı Haberi Görüntüle

UZAKLAŞTIRILMA KARARI VERİLDİ

Anadolu 1. Aile Mahkemesi ise 'Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Yasa' uyarınca Berisha'nın şiddet mağduru Vllasaliu'ya 2 ay süreyle şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama ve küçük düşürme içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi.

Berisha'nın 2 ay süreyle Vllasaliu'nın bulunduğu konuta ve iş yerine yaklaşmamasına da mahkemece karar verildi.

Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon... Haberi Görüntüle

30 GÜNE KADAR HAPİS CEZASI GÜNDEMDE

Berisha'nın Vllasaliu'yu 2 ay süreyle iletişim araçlarıyla veya sair surette rahatsız etmemesine de karar veren mahkeme, Berisha'nın söz konusu kararların gereklerine uymadığının tespit edilmesi takdirde 3 günden 30 güne kadar zorlama hapis cezasına tabi tutulacağına da karar verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading