Yandex Metrica
SON DAKİKA
Felakette 24 saat geride kaldı: Bursa'daki tekstil fabrikası hala yanıyor! Böyle görüntülendi

Felakette 24 saat geride kaldı: Bursa'daki tekstil fabrikası hala yanıyor! Böyle görüntülendi

24 saattir devam eden Karasi Tekstil'deki yangının 2-3 gün devam etmesi bekleniyor. AFAD koordinasyonunda getirilen helikopterler de havadan müdahaleye ediyor. 100'den fazla itfaiye aracı ve tankerin müdahalesini sürdürüyor.

Gündem

23.01.2024, 20:01

Tekstil fabrikasındaki polyester ipliklerin yanmaya devam ettiği, bölgede alev olmadığı ancak söndürme çalışmalarıyla birlikte siyah ve gri dumanların yükselmeye devam ettiği kaydedildi.

2024 MANİSA-KIRKAĞAÇ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Kırkağaç'ta hangi... Haberi Görüntüle

GRİ DUMANLAR YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

24 saattir devam eden Karasi Tekstil'deki yangının 2-3 gün devam etmesi bekleniyor. AFAD koordinasyonunda getirilen helikopterler de havadan müdahaleye ediyor. 100'den fazla itfaiye aracı ve tankerin müdahalesini sürdürdüğü yangında 1000 civarında personel görev almaya devam ediyor. Tekstil fabrikasındaki polyester ipliklerin yanmaya devam ettiği, bölgede alev olmadığı ancak söndürme çalışmalarıyla birlikte siyah ve gri dumanların yükselmeye devam ettiği kaydedildi.

Öte yandan şehrin üzerini kaplayan siyah dumanlar en çok fotoğraf sanatçılarının dikkatini çekiyor. Sabah saatlerinde ve akşam gün batarken İhlas Haber Ajansı muhabirlerinin çektiği sis ve duman bulutları arasında gizlenen şehir görüntüleri sosyal medyada kısa sürede milyonlarca kişi tarafından beğenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading