Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fazıl Say’dan bir skandal daha! Akşener’e ettiği iğrenç küfür sonrası rotayı İnce’ye çevirdi: Goril

Fazıl Say’dan bir skandal daha! Akşener’e ettiği iğrenç küfür sonrası rotayı İnce’ye çevirdi: Goril

6'lı koalisyonu sert sözler eşliğinde darmadağın ettiği gün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için yakışıksız ifadeler kullanarak "Sifonu çekin gitsin" diyen Piyano sanatçısı Fazıl Say sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımında Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce'yi 'Goril' benzetmesiyle hedef aldı. 

Gündem

23.01.2024, 20:37

Piyano sanatçısı Fazıl Say, Twitter hesabında etkileşim kasmak için Kemal Kılıçdaroğlu ile başladığı aşağılama, tahkir etme, küfretmelerine bugün Kılıçdaroğlu'nun karşısındaki isimlerle devam ediyor.

Son dakika... Balıkesir'de deprem: AFAD verileri açıkladı Haberi Görüntüle

HAKARET DÖNGÜSÜ KILIÇDAROĞLU İLE BAŞLADI

28 Ocak 2022 günü Halk TV'de canlı yayınlanan bir programa katılan Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren ve adaylık için yeterli görmeyen Fazıl Say ilk saldırısını bugün ölümüne desteklediği CHP Genel Başkanına yapmış ve "15 dakikadır Halk TV izliyorum. Şunu düşündüm: Bence CHP Genel Başkanı keşke Canan Kaftancıoğlu olsaydı" ifadesini kullanmıştı.

Murat Kurum İstanbullulara gerçeği açıklayınca İmamoğlu'nun eli ayağına dolaştı! Hafriyat... Haberi Görüntüle

MERAL AKŞENER İLE DEVAM ETTİ

Toplumu, siyasi kişilikleri ve partileri kelime oyunlarıyla kendisine bakmadan cahillik, bilgisizlik ve kültürsüzlükle aşağılayan Fazıl Say, 6'lı koalisyon masasından ayrılma kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ağza alınmayacak sözlerle saldırmıştı. Akşener'i kastederek Twitter hesabından 'sifonu çekin gitsin' mesajı paylaşan Say, tepkiler sonrası bu tweeti silmek zorunda kalmıştı.

Üsten bakan dilini bu kez Muharrem İnce üzerinde uygulayan Fazıl Say günlerdir "Mİ" dediği İnce'ye "MİBemol oldu" gibi mesleki şakalarla saldırırken küfrünün dozajını zaman geçtikçe arttırdı. Adaylıktan çekilmeyen Muharrem İnce'ye karşı saldırıya geçen Fazıl Say "Bu kadar kritik bir seçimde, başarmak, aydınlığa varmak da bu kadar yakınken, bir araya gelmeyi başarmış bir muhalefetin oylarına göz dikmiş biri. Bu halka kötülük bu" ifadesini

kullandı.

Prenses Kate Middleton öldürüldü mü, öldü mü? İngiliz Kraliyet ailesi... Haberi Görüntüle

GORİL BENZETMESİ

Muharrem İnce'nin bir mülakatında Fazıl Say gibi üstenci olanlara yaptığı gönderme neticesinde dilini sertleştiren Fazıl Say İnce'ye yönelik "Kim ulan sözde sanatçı? Kim? Kime ne diyorsun ? Viskisini yudumlayanlarmış? Sana ne? Kahvemi yudumluyorum ya da su içiyorum sana ne? Ne içeceğimizi bu yaşımızda ne yazacağımızı sana mı soracağız? Korede hayvanat bahçesinde Goril'in şartları düzelsin diye 130 bin imza var" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading