Yandex Metrica

Fazıl Say: Erken seçim olmalı, iktidar derhal değişmeli

Fazıl Say: Erken seçim olmalı, iktidar derhal değişmeli

Piyanist Fazıl Say, Türkiye'nin yabancı ülkeler nezdindeki itibarını düşürme kampanyasına 'tam destek' vererek skandal açıklamalarda bulundu. Dış devletleri 'yardıma' davet eden Say, 'iktidar derhal değişmeli' dedi.

Gündem

23.01.2024, 17:44

Türkiye, son 1 haftadır PKK'nın faili olduğu orman yangınlarıyla mücadele halindeyken bir de ülkesini diğer devletlere karşı aciz duruma düşürmeye çalışan kişilerle mücadele ediyor.

Son olarak, sosyal medyada yurt dışından yönetildiği belli olan 'Help Turkey' etiketine katılım sağlayanlar bu etiket altında  Türkiye'yi karalama kampanyası yürüttü. Birçok muhalif ismin başını çektiği bu kampanya, kısa süre içerisinde başta ABD ve BAE olmak üzere diğer ülkelerden destek aldı. Böylece, "Global Call (Küresel Çağrı)" adı altında başlatılan bu çağrının masum olmadığı anlaşılmış oldu.

Son dakika... Beyoğlu'nda silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var Son dakika... Beyoğlu'nda silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var Haberi Görüntüle

FAZIL SAY'IN AÇIKLAMALARI ASIL NİYETİ ORTAYA DÖKTÜ

"Biz terkedilmiş bir toplumuz. İyice anladık.Uluslararası yardım çağrısından başka çare kalmadığını hepimiz görüyoruz." diyen piyanist Fazıl Say'ın şu açıklamaları dikkatleri çekti:

"Ormanlarımız yanıyor. Bir türlü söndürülemiyor. Bizde ise; erken seçim olmalı, iktidar derhal değişmeli, çağdaş bir anlayışla güzel memleketimize sahip çıkılmalı." şeklinde devam etmesi doğa sever maskesi altında başka amaçların olduğunu ortaya çıkardı." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading