Yandex Metrica

Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye sert sözler: Bu çapsızlık ile kendini bitiriyor!

Fazıl Say'dan Muharrem İnce'ye sert sözler: Bu çapsızlık ile kendini bitiriyor!

Fazıl Say, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'ye sert sözlerle eleştirilerde bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığını eleştiren ve "sözde sanatçılar" ifadesinin ardından İnce'ye sert bir dille eleştiren piyanist Fazıl Say sosyal medya adresinden paylaşımda bulundu.

Külliye'de renkli kareler! Cumhurbaşkanı Erdoğan ikramlar gelmeden kimseyi bırakmadı Külliye'de renkli kareler! Cumhurbaşkanı Erdoğan ikramlar gelmeden kimseyi bırakmadı Haberi Görüntüle

"OYLARI BÖLECEK KORKUSU ELBETTE VAR"

Fazıl Say yaptığı paylaşımda; "İnce konusunda da 'oyları bölecek' korkusu elbette var. Ama: 'bu şuursuzluk ve bu çapsızlık ile zaten kendini bitiriyor' konusunda herkes hemfikir" dedi. 

Garsona asker üniforması giydirip servis yaptırmışlardı! Savcılık harekete geçti: 3 gözaltı! Garsona asker üniforması giydirip servis yaptırmışlardı! Savcılık harekete geçti: 3... Haberi Görüntüle

"YÜZDE 1'DEN FAZLA OY ALACAĞINI SANMIYORUM"

Fazıl Say, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda seçimlere ilişkin olarak paylaşım yaptı. Say, Twitter'dan şunları yazdı: 

"Turne boyunca, yurt dışındaki Türk dostlarım ile elbette seçim de konuşuldu hep. Normaldir, sonuçta hayatlarımızdır. Belirleyicidir. Gözlemlediğim; Kemal Bey'e olan büyük bir hayranlık ve çok artan bir sevgi var. Erdem, akıl, pozitif ruh, gerçekçilik, önderlik... Sevgi kazanacak...

İnce konusunda da 'oyları bölecek' korkusu elbette var. Ama: 'bu şuursuzluk ve bu çapsızlık ile zaten kendini bitiriyor' konusunda herkes hemfikir. 100 kişiden biri İnce savunuyor. Ve ben de %1 den fazla oy alacağını sanmıyorum (500 bin kişi eder) Gerisi zor ona... Durum bu..."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading