Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fazıl Say'dan 'HDP'ye bakanlık yok' diyen Akşener'e çağrı: Onlara gönlünü aç

Fazıl Say'dan 'HDP'ye bakanlık yok' diyen Akşener'e çağrı: Onlara gönlünü aç

Ünlü piyanist Fazıl Say, ''HDP ile bakanlık gibi alışveriş olması mümkün değil.'' diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çağrıda bulunup ''Yapmayın şu ayrımcılığı, açın ittifakın önünü; sonsuz açın, insanlar için. Türkiye’nin, gençlerin, geleceğin, birlik ve bütünlüğün önüne set koyan bu tavrınızdan vazgeçin. Açın gönlünüzü de olsun o kadarı! Yeter artık!" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:33

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam Habertürk'te kaldığı televizyon programında Altılı Masa'da neler yaşandığına dair konuşurken HDP ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Milli Savunma Bakanı Güler'den terörle mücadele mesajı: 'Irak'la ortak bir... Haberi Görüntüle

''BAKANLIK GİBİ ALIŞVERİŞ OLMASI MÜMKÜN DEĞİL''

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak açıkladığı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ilk desteği veren HDP'ye kapıları kapatan Meral Akşener, şu ifadeleri kullandı;

''Dün kavga edilmeyen konuda görüşme bile problem yaratıyorsa herkesin dikkat etmesi lazım. O masada defalarca iddia edildiği gibi, o masada HDP yok. Mithat Hoca'nın söylediğine göre kendileri de ikrar ediyor. Zaman zaman HDP yöneticilerinden farklı söylemler oldu. Ben o söylemlerin her birini bu ucube sistem ateşine odun atmaktır dedim. Bu sağduyunun devam etmesi ve derinleşmesi gerekiyor. Bakanlık gibi alışveriş olması mümkün değil.''

Soyer'in İmamoğlu'ndan farkı yok! Seçim arifesinde İzmir'li vatandaşlar yine yolda... Haberi Görüntüle

''HDP SEÇMENLERİ DE İNSANDIR''

Meral Akşener'in HDP çıkışına ünlü piyanist Fazıl Say'dan tepki geldi. Sosyal medya hesabı Twitter'dan Meral Akşener'e tepki gösteren Fazıl Say, "Dinleyin Meral Akşener: Sizin partinizin de milyonlarca seçmeni var; HDP’nin de milyonlarca seçmeni var! Sizin partinizin seçmeni de insan ve insan oldukları için talepleri var; doğaldır. HDP seçmenleri de insandır. O insanların da insan oldukları için talepleri vardır; doğaldır.'' dedi.

2024 MANİSA-GÖRDES SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Gördes'te hangi... Haberi Görüntüle

''ANTİ SİYASET OLUR''

Meral Akşener'i ayrımcılık yapmakla suçlayan Fazıl Say, ''Dünyada kimse ‘Onların talepleri masaya gelmesin’ diyemez. Bu insanlık dışı olur, anti siyaset olur. İyi anlayın bunu. Türkiye’nin, gençlerin, geleceğin, birlik ve bütünlüğün önüne set koyan bu tavrınızdan vazgeçin. Kılıçdaroğlu yıllardır bu ikilem içinde. Bir yanı kurt, bir yanı kuzu… Yazıktır! Yapmayın şu ayrımcılığı, açın ittifakın önünü; sonsuz açın, insanlar için! Yapmayın! İnsanların insan olduğu için talepleri olur ya da olmaz. ‘Talebimiz bile yok’ diyecek kadar mütevazılar. Açın gönlünüzü de olsun o kadarı! Yeter artık!" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading