Yandex Metrica

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü trafiğe açıldı! Çalışma 6 saatte bitirildi

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü trafiğe açıldı! Çalışma 6 saatte bitirildi

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde dün gece başlayan asfaltlama çalışmasının sona erdiği bildirildi. Köprü sabah saatlerinde tekrar trafiğe açıldı.

Gündem

23.01.2024, 19:40

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Edirne'ye giden istikamette dün gece saat 12 sularında asfalt bakım çalışmaları başlamıştı. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çalışmaları yerinde inceledi. 

Mavi katagoride araması vardı! Interpol'ün aradığı Rus dolandırıcı Türkiye'de yakalandı! Mavi katagoride araması vardı! Interpol'ün aradığı Rus dolandırıcı Türkiye'de yakalandı! Haberi Görüntüle

ÇALIŞMALAR SONA ERDİ

Karaismailoğlu yaptığı incelemeler ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu. 

Bu kadar yoğun trafiğe hizmet eden köprünün yüzeyindeki asfaltta bozulmaların olabildiğini dile getiren Karaismailoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

O bozulmaları ortadan kaldırmak, burayı daha konforlu ve güvenli haline tekrar döndürmek için arkadaşlarımızla gecenin bu saatinde önemli bir çalışma yapıyoruz. Çalışmamıza hafta içi değil mesai saatinin olmadığı cumartesiyi pazara bağlayan gece başladık. Sabah 10.00 itibarıyla da bitirmeyi planlıyoruz. Vatandaşlarımıza en az sıkıntı yaratacak şekilde bu problemi de ortadan kaldırıp Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü konforlu ve güvenli hale getireceğiz tekrar.

Tokat'ta korkutan deprem geriye hasar bıraktı! Depremin izleri sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıktı! Tokat'ta korkutan deprem geriye hasar bıraktı! Depremin izleri sabahın ilk... Haberi Görüntüle

KÖPRÜ TEKRAR HİZMETE AÇILDI 

Bugün sabah 06 sularında çalışmaların sona ermesinin ardından köprü trafiğe açıldı. 
 


Loading