Yandex Metrica

Fatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu: Nasıl oy verdim ya safım ya aptal

Fatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu: Nasıl oy verdim ya safım ya aptal

Seçim sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağını iddia eden muhalif gazeteci Fatih Portakal, hezimetin ardından CHP liderini yerden yere vurdu. Fatih Portakal, "Kemal Kılıçdaroğlu benim gözümde basiretsiz ve korkak bir liderdir. Demokrasi, sevgi, aşk dili falan bunların hepsinin yalan olduğunu görüyoruz. Yazık ya. Saf mıyım ben, ya safım ya aptalım.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 28 Mayıs Pazar günü yapılan seçimlerde Millet İttifakı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sandığa gömdü ve 5 yıl daha Türkiye'yi yönetme görevini kazandı.

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi şubesi haline gelen HDP'den aldığı desteğe rağmen seçimlerden hezimetle ayrılan muhalefette ortalık toz duman olmuş vaziyette.

Seçimlerden boynu bükük ayrılan CHP lideri, faturayı MYK üyelerine kesti ve hepsi istifa etti. Koltuk sevdalısı olduğu her demecinden belli olan Kılıçdaroğlu'nun seçimlerden ders çıkarmadığı muhalif kesim tarafından sürekli dile getirilirken CHP liderine oy verdiği için pişman olanlar da var. 

Duygulandıran anlar! O çocuğa ödül verileceği açıklandı Duygulandıran anlar! O çocuğa ödül verileceği açıklandı Haberi Görüntüle

''BUNLARIN HEPSİNİN YALAN OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ''

Pişmanlık duyanlardan biri de muhalif kimliğiyle tanınan ünlü gazeteci Fatih Portakal oldu. Kendi YouTube kanalında Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tutan Fatih Portakal, şunları kaydetti;

"Demokrasi işte sevgi, aşk dili şudur budur; bunların hepsinin yalan olduğunu görüyoruz. Her zaman söylüyorum Kemal Kılıçdaroğlu olmasa başka bir aday olsa yine ona oy verecektim ben. Ama artık yeter benden pas diyorum." 

Trafikte sakın bu 'iyiliği' yapmayın! Diğer sürücülere haber verenlere para cezası: Bir günün faturası 45 bin lira Trafikte sakın bu 'iyiliği' yapmayın! Diğer sürücülere haber verenlere para... Haberi Görüntüle

Merkür retrosu etkileri ne, ne zaman bitecek 2024? Merkür retrosu nedir? Merkür retrosu etkileri ne, ne zaman bitecek 2024? Merkür retrosu... Haberi Görüntüle

''YA SAFIM YA APTAL''

''CHP’de bunu göremiyorsunuz, basiretsiz ve korkak bir liderden bahsediyoruz.'' diyen Portakal, ''Benim gözümde artık Kemal Kılıçdaroğlu böyledir. Yani öyle atıp tutan demokrasi işte sevgi, aşk dili şudur budur; bunların hepsinin yalan olduğunu görüyoruz. İyi oluyor aslında, böyle tanımamız da iyi oluyor insanları. Bu şekilde mi yönetecektiniz o zaman insanları, yazık ya saf mıyım ben ya. Ya safım ya aptalım yani o zaman. Ama değişime inandım ben, her zaman söylüyorum Kemal Kılıçdaroğlu olmasa başka bir aday olsa yine ona oy verecektim ben. Ama artık yeter benden pas diyorum.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading