Yandex Metrica

Fatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ümidini kesti: Değişim şart git artık

Fatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ümidini kesti: Değişim şart git artık

Muhalif kimliğiyle tanınan gazeteci Fatih Portakal, Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu'na seslenen Fatih Portakal, "Kazanamıyorsunuz. Sizinle gitmiyor, artık bunu görmeniz gerekiyor. Gitmeniz gerekiyor. Değişim CHP'de şart!" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:58

Türkiye, 28 Mayıs'ta yapılan ikinci tur seçimlerinde sandık başına koştu ve tüm dünyaya demokrasi dersi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikinci tura kalan seçimlerden zaferle çıktı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir kez daha mağlup etti. Böylece CHP Lideri, 12. seçim yenilgisini tatmış oldu.

Bu yenilginin ardından Kılıçdaroğlu, seçmenleri tarafından istifaya davet edildi ancak CHP lider seçim gecesi yaptığı açıklamada 'devam' mesajı verdi.

Seçimde yaşanan hüsran sonrası muhalif medya da Kılıçdaroğlu'nun görevi bırakmasını istiyor. Kılıldaroğlu'nu topa tutan isimlerden birisi de Fatih Portakal oldu.

CHP'den aldığı kulis bilgilerini paylaşan Sözcü TV ana haber sunucusu Fatih Portakal, MYK'nın değişeceğini ancak Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa devam edeceğini belirtti.

Edirne'de başıboş köpek dehşeti! Kanlar içinde yerde kaldı tanınmaz hale geldi Edirne'de başıboş köpek dehşeti! Kanlar içinde yerde kaldı tanınmaz hale... Haberi Görüntüle

''ARTIK SİZİNLE GİTMİYOR''

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gibi 'değişim' vurgusu yapan Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'na çağrı yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

''Sistem değişmedi, yönetim değişmedi. Seçime girmek önemli değil Kemal Bey'ciğim. Kazanmak çok önemli. Kazanamıyorsunuz. 11-12 yıldır CHP'nin başındasınız. Bakın naifliğinize, kibarlığınıza, sakinliğinize, kalp işaretinize, çok çalışmanıza hiçbir sözüm yok ama artık sizinle gitmiyor. Artık bunu görmeniz gerekiyor.''

13 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler bedava mı? İstanbul'da 13-14 Nisan Cumartesi-Pazar otobüs, metrobüs, metro ücretsiz mi? 13 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler bedava mı? İstanbul'da 13-14 Nisan... Haberi Görüntüle

''DEĞİŞİM ŞART, GİTMENİZ GEREKİYOR''

''Eğer parti içinde birileri 'Hayır biz sizinle yürüyeceğiz' diyorlarsa size kötülük yapıyorlar.'' diyen Portakal, ''Bir yurttaş olarak kulak verin bana çünkü kazanamıyorsunuz. Kazanamıyorsanız o zaman değişim şart! Mutlaka ana muhalefet partisinde de değişim şart. 11 ay sonra seçim varmış, şuymuş, buymuş. Hayır, CHP'den bahsediyoruz ya, başkasını bulur geçirir. Artık gitmeniz gerekiyor. Değişim CHP'de de şart!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading