Yandex Metrica
SON DAKİKA

Fatih Erbakan'dan seçmene çağrı: Milletimizi firesiz şekilde Cumhurbaşkanımıza oy vermeye davet ediyoruz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan partisinin teşkilatına ve Türk milletine sandık çağrısı yaptı. Erbakan herkesin oy kullanması için çağrıda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 22:22

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde Cumhur İttifakı çatısı altında giren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan İstanbul 2.Bölgeden Milletvekili seçildi. Erbakan ikinci tur için partisine ve Türk halkına seslendi. 

Yüksek Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan Fatih Erbakan, İstanbul milletvekili olarak görev yapacak. Erbakan yarın gerçekleştirilecek 2. tur Cumhurbaşkanı seçimi için de seçmene çağrıda bulundu. 

Deniz ulaşımına fırtına engeli! Bursa-İstanbul vapur seferleri iptal edildi: BUDO... Haberi Görüntüle

"MİLLETİMİZİ CUMHURBAŞKANIMIZA OY VERMEYE ÇAĞIRIYORUZ"

Seçmenlere seslenen Erbakan, "Tüm teşkilatlarımızı ve milletimizi firesiz şekilde sandığa, Cumhurbaşkanımıza oy vermeye davet ediyoruz" dedi. 

Cumhur İttifakı ortaklarından olan Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul milletvekili olan Erbakan, "Bütün teşkilatlarımızı ve bütün milletimizi yarın firesiz bir şekilde sandığa gitmeye davet ediyoruz. Ve sandıkta sayın cumhurbaşkanımıza oy vermeye davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Sinop'ta ilginç anlar: CHP'li Engin Altay, Özgür Özel'i "çırağım" diyerek... Haberi Görüntüle

DEVLETİMİZİN SELAMETİ İÇİN

Seçmenden Cumhurbaşkanı Erdoğan için oy isteyen Erbakan, "Milletimizin, devletimizin selameti için şerre dur demek için bunu bekliyoruz. Ve dediğim gibi bütün milletimizi davet ediyoruz. İnşallah milletimiz 14 Mayıs'ta gösterdiği feraseti bir kez daha gösterecek. Ve sayın cumhurbaşkanımızı açık ara farkla yeniden cumhurbaşkanı seçecektir. Buna inanıyoruz." dedi. 

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da iftar programında konuştu Haberi Görüntüle

ALTILI MASA SEÇMENİNİ SANDIĞA GÖTÜREMİYOR

HDP destekli Altılı Masa ittifakının hayal kırıklığı moral bozukluğu içinde olduğunu kaydeden Erbakan, "Bu da agresifleşmelerine neden oluyor. Bu demorolizasyon nedeniyle seçmenlerini sandığa götürmekte de çok zorlanıyorlar. Adeta psikolojik olarak bir dağılmışlık içindeler. Bu nedenle de değerlendirdiğimiz zaman yarın büyük bir zaferin kazanılacağını görüyoruz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading