Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fatih Erbakan, Paris İklim Anlaşması'na karşı çıktı

Fatih Erbakan, Paris İklim Anlaşması'na karşı çıktı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Paris İklim Anlaşması ve İstanbul Sözleşmesi'nin aynı mihraklar tarafından Türkiye'ye dayatıldığını söyledi.

Gündem

23.01.2024, 18:10

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, parti genel merkezinde basın toplantısı gerçekleşti.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erbakan, milletin içinde bulunduğu sıkıntıları çok iyi bildiklerini, sorunlarla ilgili hem teşhis hem de tedavi için en etkili çalışmaları yaptıklarını söyledi.

21-22 Mart Bitlis okullar tatil mi ilan edildi? Yarın kar... Haberi Görüntüle

“DAYATAN MİHRAKLAR AYNI”

Yaptığı açıklamalarda Paris İklim Anlaşması'nı da değerlendirmesinde bulunan Erbakan, “anlaşmayı dünyaya dayatanlarla, İstanbul Sözleşmesi ile sinsi bir şekilde aile kurumunu yıkmak için uğraşan mihrakların arka planda aynı mihraklar olduğunu” savundu.

Fatih Erbakan, bu mihrakların, küresel ısınmayı engellemek, atmosferi, havayı, suyu ve toprağı korumak gibi bir takım süslü cümlelerin altına asıl planlarını gizlediklerini iddia etti.

Trabzonspor ceza alacak mı, kaç maç? Trabzonspor'a ne cezası verilecek? Haberi Görüntüle

"ÜLKELERİN TARIM VE HAYVANCILIĞINA MÜDAHALE AMACI TAŞIYOR"

Paris İklim Anlaşması'nda, küresel ısınmanın önlenmesi için büyükbaş hayvanların itlaf edilmesi, bunun yerine yapay et üretimine geçilmesi gerektiğinin açık şekilde dile getirildiğini ileri süren Erbakan, şu ifadeleri kullandı:

“Çiftlik hayvanlarının itlaf edilmesi halinde geçimini büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıkla sağlayan dünya genelinde 1,5 milyara yakın insanın işsiz kalacağını çok iyi biliyorlar. Hayatını süt hayvancılığıyla idame ettiren dünya genelindeki 100 milyona yakın kadının da işsiz ve aç kalacağını çok iyi biliyorlar. Ancak bütün bu hedefler aslında küresel güçlerin, imtiyazlı azınlığın işine geldiği için bunların olmasından memnun oluyorlar. Yine büyükbaş hayvanların yok edilmesi küresel gıda, protein temini ve beslenmede çok büyük sıkıntılara yol açacak, milyarlarca insanı aç kalma tehlikesiyle karşı karşıya bırakacak. Bu da zaten imtiyazlı zümrenin çok memnun olacağı bir sonuçtur. Fakat bu gerçekleri maksatlı olarak insanlardan gizliyorlar. Sözleşme incelendiğinde asıl gayenin, tüm ülkelerin tarımına, hayvancılığına, gıda üretimine, su kaynaklarına, sanayisine küresel güçler tarafından doğrudan müdahale edilebilmesi amacını taşıdığı görülmektedir.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading