Yandex Metrica
SON DAKİKA

Fatih Erbakan'dan Saadet Partisi'ne sert sözler: Kılıçdaroğlu'nun posterini bir tek siz astınız!

A Haber canlı yayınında gündeme dair soruları cevaplayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yedili masanın ortağı Saadet Partisi'ne yüklenerek " Saadet Partisi, Milli Görüş'e zıt birinin iktidar olması için çalışıyor. Milli Görüş'ün tam tersi düşünen bir zihniyeti iktidar yapmak için çabalıyor. Tamamen CHP ile entegre olmuş." ifadelerini kullandı.

Gündem

28.01.2024, 21:46

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan A Haber ekranlarında yayınlanan Memleket Meselesi programında gündeme dair soruları cevapladı.

Erbakan, HDP destekli Millet İttifakı üyesi Saadet Partisi'ne tepki göstererek bu partinin Milli Görüş'ü temsil edemeyeceğini ifade etti.

Bakan Yumaklı İzmir'de konuştu: 'İzmir dağ gibi bir belediye başkanına... Haberi Görüntüle

SAADET PARTİSİ CHP'YE ENTEGRE OLMUŞ

Fatih Erbakan, ''Saadet Partisi yaptıklarıyla Milli Görüş'ü temsil edemez. Saadet, Milli Görüş'e zıt birinin iktidar olması için çalışıyor. Milli Görüş'ün tam tersi düşünen bir zihniyeti iktidar yapmak için çabalıyor Saadet Partisi. Şu yapılanlardan sonra nasıl temsil ediyorsunuz. CHP'li bir cumhurbaşkanı seçilmesi için bütün gücünüzle seferber olmuşsunuz. Genel Merkezinize Kılıçdaroğlu'nun posterini asıyorsunuz. Diğer 7'lı masanın ortaklarında yok! Bir tek Saadet Partisi'nin Genel Merkezi'nde var. Tamamen CHP ile entegre olmuş." dedi.


SAADET TABANI RAHATSIZ

Erbakan, şöyle devam etti: ''Tabii teşkilatlarını, tabanını, seçmenini bir yere koyuyorum. Onlarında çok büyük rahatsızlık duyduğunu biliyorum bu son durumdan. Ama yönetici kadrosu böyle bir yolun içerisinde. Hep söylediğim rahmetli Erbakan Hocan'nın bir örneği vardı. Derdi ki; Bir adam görseniz yüzüne gözüne çamur sürerken ne yapıyorsunuz deseniz. Ya ben namaz kılıyorum derse adama dersiniz ki, ya böyle namaz mı kılınır. Namazın nasıl kılınacağı Peygamberimiz (S.A.V) göstermiş. Bunun şartaları var farzları var. Bunları yerine getirirsen namaz kılmış olursun. Herkes kafasına göre bir şey yapıp namaz kılıyorum diyemez. Şimdi Saadet Partisi'nin de Milli Görüş'ü temsil ediyorum demesi buna benziyor.''


KARAMOLLAOĞLU'NA TEPKİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na da tepki gösteren Erbakan, Karamollaoğlu'nun Çamlıca Cami'yle ilgili 'Bu camiyi dolduramazsınız. İsraf' sözünü hatırlattı ve ''Camiyle neden uğraşıyorsunuz, hırsla hareket ediyorlar. Ne güzel içini doldurmak için de biz uğraşalım. O içinde namaz kılacak nesilleri de yetiştirmek lazım. '' ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading